Meteo: Canicula face loc ploilor

Joi, 09 August 2012, ora 09:28
4605 citiri
Meteo: Canicula face loc ploilor
Foto: Flickr

Temperaturile continua sa scada si joi, iar maximele nu mai depasesc pragul de canicula. Norii se inmultesc in zona montana, dar si in estul si sudul tarii, unde local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

In celelalte zone, soarele imparte cerul cu norii, iar ploi de vara se vor inregistra doar izolat.

In Capitala, caldura se mai domoleste. La amiaza, nu vor fi mai mult de 34 de grade, iar spre seara sunt posibile cateva ploi accesorizate cu tunete si fulgere.

In sudul tarii, meteorologii anunta ca maximele pleaca de la 28 de grade in zonele deluroase si urca pana la 34 de grade. Vantul prinde si el putere, iar norii aducatori de ploaie vor contura, spre seara, peisajul meteo.

In regiunile din interiorul arcului carpatic, cerul va fi mai mult innorat, iar termomerele nu vor indica mai mult de 38 de grade in Crisana si Maramures.

In Moldova, cerul va fi mai mult innorat, joi, iar la munte vor fi ploi insotite de fulgere si tunete. Meteorologii prognozeaza 26 de grade la Suceava si 28-29 de grade la Galati si Focsani.

Vineri, vremea va fi in general instabila. Norii vor prefera regiunile din estul si sudul tarii, dar si zonele montane, unde local se vor inregistra averse si descarcari electrice. Valorile termice mai scad putin, astfel ca termometrele nu vor indica mai mult de 31 de grade Celsius.

De sambata, norii si ploile pun stapanire pe majoritatea regiunilor, inclusiv pe Capitala. Vestile sunt insa bune pentru turisti, pentru ca norii vor ocoli litoralul, iar apara marii va fi numai buna de baie.

Duminica, racirea vremii va fi si mai accentuata si nu se vor inregistra mai mult de 12 grade la munte, 24 de grade in Dobrogea si 25 de grade in Muntenia.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#vremea meteo 9 august, #meteo prgonoza joi Bucuresti, #meteo vremea joi Bucuresti , #meteo
Comentarii
Poza DEKAR
DEKAR
rank 5
Daca scapam de caldura si avem parte de ploi,...