Meteo: Canicula - ne topim la 37 de grade

Marti, 20 August 2013, ora 09:18
2448 citiri
Meteo: Canicula - ne topim la 37 de grade
Foto: Arhiva

Ziua de marti va aduce temperaturi foarte ridicate, in unele zone fiind canicula. Daca nu aveti de rezolvat ceva urgent, evitati sa iesiti din casa la amiaza.

In Capitala temperatura maxima va ajunge la 33 de grade, iar noaptea vor fi 18 grade.

Pe litoral vremea va fi perfecta pentru plaja. 30 de grade se vor inregistra la Constanta, Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti si Navodari, iar in Vama Veche, 2 Mai, Olimp si Saturn vor fi 29 de grade.

La munte va fi mai racoare si spre seara va ploua. La Brasov termometrele vor indica 28 de grade, la Sinaia 24 de grade, la Predeal 27 de grade si la Busteni 28 de grade.

Ne topim si vara aceasta. Prognoza meteo pana in septembrie

In sudul tarii va fi canicula. Locuitorii din Craiova se vor topi la 35 de grade. Se vor mai inregistra 34 de grade la Slatina si Alexandria si 35 la Drobeta Turnu Severin.

Si mai cald va fi la Arad, unde mercurul din termometre va ajunge la 37 de grade. Vor mai fi 36 la Timisoara, 32 la Cluj Napoca si 35 la Oradea.

In estul tarii va fi ceva mai bine. 32 de grade la Iasi, 29 la Suceava, 31 la Botosani si 31 la Vaslui.

Si in alte localitati se vor inregistra temperaturi ridicate pentru aceasta perioada. Vor fi 33 de grade la Baia Mare, 33 de grade la Satu Mare, 34 la Deva, 31 la Pitesti, 34 la Ploiesti, 33 la Resita, 30 la Ramnicu Valcea, 31 la Braila, 33 la Giurgiu, 31 la Galati, 31 la Tulcea, 30 la Breaza si 30 la Comanesti.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#meteo 20 august, #prognoza meteo 20 august, #vremea 20 august, #prognoza vreme 20 august , #meteo