Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Meteo: Canicula nu cedeaza - cod portocaliu si galben

Joi, 13 August 2015, ora 08:55
2599 citiri
Meteo: Canicula nu cedeaza - cod portocaliu si galben
Foto: Ziare.com

Nici joi nu scapam de canicula, pentru unele zone meteorologii au emis avertizare de tip cod portocaliu.

In Capitala se vor inregistra 36 de grade la amiaza, iar minima noptii va ajunge la 20 de grade.

Pe litoral va fi vreme buna pentru plaja si baie in apa marii. Vor fi 29 de grade la Constanta, 28 la Costinesti, 29 la Eforie Nord, Mamaia si Vama Veche.

29 de grade se vor inregistra si la Brasov, 25 la Predeal, 26 la Poiana Brasov, 27 la Paraul Rece si Bran, 28 la Moeciu si 27 la Busteni.

In vestul tarii va fi canicula si 33 de grade la Cluj Napoca, 36 la Oradea, Arad si Timisoara, 35 la Caransebes si 34 la Zalau.

Meteorologii anunta 33 de grade la Botosani, 31 la Suceava si Piatra Neamt, 32 la Iasi, 33 la Bacau si Vaslui, 34 la Focsani si 33 la Galati.

Se vor mai inregistra 31 de grade la Sibiu, 35 la Ramnicu Valcea, 36 la Targu Jiu, 33 la Ploiesti, 35 la Giurgiu, 34 la Rosiori de Vede si Craiova, 36 la Drobeta Turnu Severin, 33 la Slobozia, 32 la Tulcea si 33 la Braila.

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit si pentru joi codul portocaliu de canicula valabil pentru judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin.

Si codul galben de canicula a fost prelungit pentru ziua de joi pentru judetele Maramures, Salaj, Cluj, Alba, Hunedoara, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Dolj, Olt, Teleorman, Dambovita, Giurgiu si Ilfov (inclusiv Capitala).

Foto: Administratia Nationala de Meteorologie

Niciun pic de racoare: ANM prelungeste avertizarile cod galben si portocaliu de canicula

Si vineri, 14 august, in Banat, Crisana, Maramures, vestul Transilvaniei, vestul si sudul Oltenei si sud-vestul Munteniei, temperaturile maxime vor atinge din nou 35-37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati. Judetele Maramures, Salaj, Cluj, Hunedoara, Alba, Mehedinti, Dolj, Olt si Teleorman se vor afla sub cod galben de canicula.

Judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin raman si vineri sub cod portocaliu de canicula. Vor fi in continuare temperaturi maxime de 37-38 de grade, iar disconfortul termic se va mentine deosebit de accentuat.

Foto: Administratia Nationala de Meteorologie

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#meteo 13 august, #prognoza meteo 13 august, #vremea 13 august, #prognoza vreme 13 august , #meteo