Meteo: Ce ne rezerva vremea in Saptamana Mare

Marti, 15 Aprilie 2014, ora 09:46
3130 citiri
Meteo: Ce ne rezerva vremea in Saptamana Mare

Desi saptamana a debutat cu temperaturi de primavara, valorile termice nu se vor mentine ridicate in toate zilele care au mai ramas pana la Paste.

Marti, in tara, vremea va fi mult mai rece decat in ziua anterioara in cea mai mare parte a tarii, mai putin in sud-est, unde temperaturile vor ramane putin mai ridicate decat valorile normale pentru aceasta perioada.

Astfel, maximele vor fi cuprinse intre 8 - 9 grade in estul Transilvaniei, nordul Moldovei si Crisana si 19 - 20 de grade in sud-estul Munteniei si vestul Dobrogei. Minimele se vor incadra intre 0 si 9 grade Celsius, mai ridicate pe litoral si in Delta Dunarii.

Norii se vor aduna pe cer in vestul si in nord-vestul tarii, unde in prima parte a zilei va ploua slab si pe arii restranse. In restul tarii, cerul va fi preponderent innorat, ploile fiind asteptate pe arii extinse, in cursul zilei.

La munte, precipitatiile vor fi mai mult sub forma de ninsoare.

Vantul va bate cu putere in majoritatea regiunilor, viteze mai mari semnalandu-se in vestul si sudul Olteniei, dar si in zonele montane.

Miercuri, in tara, valorile termice vor fi mai scazute decat ar fi normal pentru aceasta perioada, astfel ca maximele se vor situa intre 7 si 15 grade, in vreme ce minimele vor avea valori cuprinse intre 0 si 8 grade.

Cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse, iar la munte, in Subcarpatii Moldovei si in estul Transilvaniei, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

Vantul va bate moderat, cu unele intensificari in sudul si vestul tarii, dar si in zonele de munte.

Miercuri, in Bucuresti, temperaturile vor continua sa scada, maximele situandu-se intre 9 si 10 grade. Minima termica se va situa in jurul valorii de 6 grade.

Cerul va fi temporar noros si va ploua, iar vantul va bate cu unele intensificari.

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#meteo 15 16 aprilie, #vremea meteo Romania Paste, #temperaturi marti miercuri Romania , #meteo