Meteo: Ceata, ploi si vreme rece

Marti, 12 Februarie 2013, ora 09:35
2817 citiri
Meteo: Ceata, ploi si vreme rece
Foto: Arhiva

Daca va gandeati sa dati de-o parte umbrelele, ar fi bine sa mai asteptati, pentru ca precipitatiile contureaza, marti, peisajul meteo, in special in sud si sud-vest.

Ziua de marti incepe cu ceata si in zorii zilei vom avea parte chiar de ger in unele regiuni, cu valori si de minus 13 grade. Apoi se anunta innorata in sud-vestul tarii, unde izolat cad si precipitatii slabe, mai ales ploi. In restul regiunilor, insa, ziua va fi destul de insorita. Maximele se vor incadra intre minus 3 grade si 9 grade.

In Bucuresti, va fi o zi destul de rece, cu 5-6 grade in termometre, vant domol si soare putin.

In regiunile intracarpatice, vremea se incalzeste mai ales in Banat si in Crisana, unde maximele cresc chiar si cu 7-8 grade fata de ziua precedenta. Norii acopera insa din cand in cand cerul, dar ploi razlete apar doar prin Banat unde si vantul va fi intens. Termometrele vor arata 2 grade la Miercurea Ciuc, 1 grad cu plus la Cluj-Napoca, 3-4 grade la Brasov, Sibiu si Bistrita, 5..6 la Baia Mare si Satu Mare si in jur de 8 grade la Oradea, Arad si Timisoara.

In sudul tarii, va fi vreme vreme mohorata, in special in prima parte a zilei cand va fi multa ceata mai ales in Oltenia, dar din loc in loc si in Muntenia. Maximele ajung la 6-7 grade in toata regiunea, iar in Lunca Dunarii se pot inregistra chiar 9 grade la Giurgiu si la Calarasi.

In Moldova se anunta zero grade la Suceava si Piatra Neamt, 2 grade la Botosani si Bacau, 4 la Iasi si Vaslui si 6-7 la Focsani si Galati.

Miercuri, vremea este calda pentru aceasta perioada a anului in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in nordul Moldovei si 12 grade in vestul tarii.

In Capitala, norii strang randurile si aduc ploi, dar maximele ajung la 8-9 grade Celsius.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#meteo vremea 12 februarie, #meteo vremea prognoza , #meteo