Meteo: Cod galben de ploaie si ninsoare

Vineri, 24 Octombrie 2014, ora 10:14
4140 citiri
Meteo: Cod galben de ploaie si ninsoare

Sfarsitul de saptamana vine cu vreme ploioasa si temperaturi mai scazute decat media ultimelor zile.

In Capitala in timpul zilei vor fi maxim 10 grade si va ploua, iar noaptea termometrele vor inregistra 1 grad.

In vestul tarii va ploua aproape toata ziua, asa ca nu plecati de acasa fara umbrela. La Oradea vor fi 10 grade, la Arad 11 grade, la Timisoara 12, la Cluj Napoca 8, la Alba Iulia 10, iar la Petrosani 10 grade.

Si la munte va fi frig. Vor fi 6 grade la Brasov, 9 la Sinaia si Predeal.

Cod rosu de inundatii - afla zona afectata (Video)

Locuitorii din estul tarii vor avea parte de ploi, lapovita si ninsoare vineri. Vor fi maxim 2 grade la Botosani, 0 grade la Suceava, 4 grade la Piatra Neamt, 2 grade la Iasi, 3 grade la Bacau, 0 grade la Vaslui si 7 la Focsani.

Meteorologii anunta 12 grade la Giurgiu, 13 la Slatina, 13 la Craiova, 7 la Targu Jiu, 9 la Pitesti, 10 la Targoviste, 10 la Ploiesti, 7 la Buzau.

In restul tarii se vor inregistra 13 grade la Drobeta Turnu Severin, 11 la Ramnicu Valcea, 13 la Tulcea, 10 la Ploiesti.

In plus, Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, un cod galben de vant valabil pentru judetul Ialomita. De la 08:00 pana la 14:00 se vor semnala intensificari ale vantului ce vor atinge si depasi, la rafala, viteze de 55...65 km/h.

De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de ploaie valabil de vineri dimineata de la ora 10:00 pana seara la ora 23:00. "In intervalul mentionat vremea se va raci accentuat in toate regiunile si va continua sa ploua in cea mai mare parte a tarii", anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

De asemenea, in jumatatea de nord a Moldovei si in zona Carpatilor Orientali vremea va continua sa se raceasca, vor fi precipitatii mixte si se vor cumula cantitati care vor depasi izolat 15 l/mp. Meteorologii precizeaza ca in judetele Botosani, Suceava si Neamt, precum si in zona de munte a judetului Bacau vor predomina ninsorile.

De asemenea, pana spre sfarsitul zilei de sambata, 25 octombrie, in sud est si la munte vantul va avea intensificari, cu viteze ce vor depasi la rafala 50 - 60 km/h.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#meteo 24 octombrie, #prognoza meteo 24 octombrie, #vremea 24 octombrie, #prognoza vreme 24 octombrie , #meteo