Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Meteo: De cand se raceste vremea

Miercuri, 02 Iulie 2014, ora 11:15
5794 citiri
Meteo: De cand se raceste vremea

Dupa o scurta perioada de instabilitate atmosferica, vremea revine la temperaturi normale pentru aceasta perioada, dupa care acestea vor scadea din nou.

Miercuri, in tara, temperaturile vor fi apropiate de regimul termic normal pentru inceputul lunii iulie, maximele fiind cuprinse intre 23 si 30 de grade, iar minimele intre 10 si 18 grade.

Cerul va fi variabil, iar in a doua parte a zilei, pe arii restranse in zonele de munte si in nord vestul tarii, vor fi ploi de scurta durata insotite pe alocuri si de descarcari electrice. Vantul va bate slab pana la moderat, cu unele intensificari in sud-estul tarii.

Miercuri, in Bucuresti, maxima termica va fi de 28 - 29 de grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre 15 si 17 grade. Vremea va fi predominant frumoasa, cu un cer variabil si mai mult senin in cursul noptii, iar vantul va bate slab pana la moderat.

Miercuri, pe litoral, cerul va fi mai mult senin, iar maxima termica a zilei se va situa in jurul valorii de 25 de grade.

Joi, in tara, temperaturile vor scadea fata de ziua precedenta, astfel ca maximele vor fi cuprinse intre 18 si 28 de grade, in vreme ce minimele se vor incadra intre 6 si 15 grade Celsius.

Vremea devine instabila, cerul se va innora, iar in vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele de deal si de munte, in special seara si noaptea, vor fi averse, ploi torentiale si descarcari electrice.

Pe alocuri sunt conditii sa se formeze grindina, iar vantul va bate cu unele intensificari in zonele montane inalte, dar si in regiunile unde va ploua, iar aversele pot lua aspect de vijelii.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#prognoza meteo 3 iulie, #vremea 2 3 iulie, #prognoza meteo Romania , #meteo