Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Meteo: De la cea mai calda zi de 19 ianuarie, la lapovite si ninsori

Duminica, 19 Ianuarie 2014, ora 10:27
6782 citiri
Meteo: De la cea mai calda zi de 19 ianuarie, la lapovite si ninsori

Vremea se mentine calda si duminica aceasta, iar meterologii sustin ca temperaturile de astazi sunt neobisnuit de calde pentru o zi de 19 ianuarie.

Potrivit Digi 24, dimineata de 19 ianuarie 2014 este cea mai calda inregistrata in tara noastra din 1961 incoace.

Exceptie de la aceasta situatie face doar nord-estul Romaniei, unde temperaturile sunt in scadere fata de ziua precedenta. Cerul se va innora si, mai ales in a doua parte a zilei, preciptatiile se vor extinde si vor cuprinde cea mai mare parte a tarii.

Pe crestele inalte ale muntilor, dar trecator si in nordul Moldovei, precipitatiile se vor transforma in lapovita si ninsoare. Vantul va bate slab pana la moderat, intensificari fiind inregistrate la munte si in Banat.

Maximele termice vor avea valori cuprinse intre 1 si 2 grade in nordul Moldovei si vor ajunge pana la 14 - 15 grade in vestul tarii. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade. Pe arii restranse, in zonele joase, va fi prezenta ceata.

In Bucuresti, duminica, vremea ramane in continuare mult mai calda decat normalui perioadei, astfel ca maxima termica se va situa in jurul a 10 grade, iar minimele vor fi cuprinse intre 4 si 5 grade. Dimineata cerul va fi variabil, dar se va innora treptat, iar in a doua parte a zilei sunt posibile ploi slabe. Vantul va bate slab pana la moderat.

Luni, in tara, vremea va continua sa fie calda, maximele termice fiind cuprinse intre -1 grad in Moldova si 15 grade in Banat, iar minimele intre -4 grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 8 - 9 grade in vestul tarii.

In nordul si estul tarii va ploua, insa precipitatii vor cadea, pe arii restranse, si in celelalte regiuni. In jumatatea nordica a Moldovei si la munte, mai ales in Carpatii Orientali, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsori, iar izolat se va forma polei. Vantul va bate slab pana la moderat, intensificari fiind posibile in Banat si in zona montana inalta. In a doua parte a intervalului vor fi conditii de ceata si burnita.

Luni, in Capitala, vremea se mentine calda, dar cerul va fi noros, iar trecator va ploua slab in primele ore ale diminetii. Maxima termica se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar minia va fi de 2 - 3 grade. Noaptea vor fi conditii de ceata si burnita, iar vantul va bate slab pana la moderat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#prognoza meteo 19 ianuarie, #vreme 19 ianuarie 2014, #meteo 20 ianuarie 2014, #prognoza meteo duminica luni , #meteo