Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Meteo: Frig, frig, frig

Miercuri, 18 Decembrie 2013, ora 09:35
2864 citiri
Meteo: Frig, frig, frig
Foto: forum.xbitlabs.com

Meteorologii anunta o zi cu temperaturi normale miercuri. Termometrele vor indica valori normale pentru aceasta perioada calendaristica.

In Bucuresti termometrele vor indica 6 grade, cu un grad mai mult ca marti. Minima noptii va fi de -3 grade.

Vremea va fi extrem de frumoasa la munte. Turistii se vor bucura de 6 grade la Brasov, 4 grade la Predeal, 0 la Sinaia, 3 la Busteni si 3 la Comarnic.

In vestul tarii se anunta o zi cu vreme senina. Mercurul din termometre va ajunge la 6 grade la Timisoara, 4 la Oradea, 1 grad la Cluj Napoca si 5 la Arad.

La Satu Mare cerul va fi partial noros si vor fi 2 grade. Cu un grad mai putin va fi la Baia Mare.

Si locuitorii din Moldova vor avea parte de o zi senina. La Iasi si Suceava vor fi 4 grade, la Vaslui 5, iar la Botosani 4 grade. La Focsani vor fi 2 grade.

Temperaturile vor ajung sub pragul inghetului la Craiova, unde se va inregistra -1. La fel la Alexandria si Drobeta Turnu Severin.

Vom avea sau nu zapada de Craciun? Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

In restul tarii vor mai fi 3 grade la Sibiu, 6 grade la Galati, 5 la Pitesti, 6 la Ploiesti, 5 la Deva, 6 la Ramniu Valcea, 6 la Targoviste, 7 la Tulcea si 6 la Braila.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe alerte cod galben de ceata valabile pentru mai multe judete. Prima dintre ele vizeaza Dambovita si local judetele Teleorman, Ialomita si Calarasi, precum si drumurile nationale si europene aferente si expira la ora 10:00.

O alta avertizare expira la ora 11:00 si este valabila pentru Gorj si Valcea, inclusiv municipiile Targu Jiu si Dragasani. Si judetele Bacau, Vrancea, Neamt, Vaslui si Botosani se afla sub cod galben de ceata pana la ora 12:00.

Pasionatii de ski au parte de vesti bune. Zapada de pe partii masoara 25 de cm la Azuga, 30 de cm la Busteni, 30 de cm la Brasov, 20 de cm la Predeal si 20 la Vatra Dornei. Ceva mai mult omat se gaseste la Balea Lac, unde stratul de zapada masoara 60 de cm.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#prognoza meteo 18 decembrie, #meteo 18 decembrie, #vremea 18 decembrie, #prognoza vreme 18 decembrie , #meteo