Meteo: In sfarsit, mai racoare!

Luni, 08 August 2016, ora 08:55
3052 citiri
Meteo: In sfarsit, mai racoare!
Foto: Arhiva Ziare.com

Dupa mai multe zile toride, mercurul din termometre se domoleste si temperaturile maxime nu mai depasesc pragul de canicula de 35 de grade Celsius.

Meteorologii anunta pentru luni maxime care se vor incadra intre 25 de grade in Bucovina si in estul Transilvaniei si 32 de grade in sudul Munteniei si al Olteniei.

Apar si norii aducatori de ploaie in sud-vestul si in centrul tarii. Izolat, la munte, ploile vin insotite de tunete si fulgere.

Daca va aflati pe litoral, aveti parte de vreme buna, desi vantul e ceva mai agitat ca zilele trecute. Maximele urca la pranz pana la 30 de grade, iar apa marii va avea cam 26 de grade.

E mai racoare si in Capitala. Vantul adie usor luni si termometrele nu arata mai mult de 31-32 de grade. Desi se innoreaza pe seara, sunt sanse destul de mici pentru ploaie.

Iata la ce temperaturi sa ne asteptam luni in alte orase:

Suceava: 25 de grade

Baia Mare: 26 de grade

Cluj-Napoca: 27 de grade

Brasov: 25 de grade

Pitesti: 30 de grade

Sibiu: 26 de grade

Iasi: 29 de grade

Galati: 31 de grade

Arad: 30 de grade

Ploiesti: 30 de grade

Timisoara: 31 de grade

Craiova: 32 de grade

Drobeta-Turnu Severin: 31 de grade

Giurgiu: 31 de grade.

Tabloul termic este similar si marti. Vor fi intre 25 de grade in Transilvania si 33 de grade, izolat, in Lunca Dunarii. In tabloul meteo apar innorari temporare in vest, in centru si zona de munte, unde pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata si vantul va sufla destul de tare. In restul tarii, desi se mai aduna norii, ploua doar izolat si pe arii restranse.

In Capitala, vor fi 32 de grade si vant domol. Cerul mai e patat din cand in cand de cate un nor, insa nu avem parte de ploi.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#vremea luni Bucuretsi meteo, #vremea munte mare luni, #meteo 8 august prognoza , #meteo