Meteo: Inceput de saptamana cu ploi si vreme mai rece

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 09:23
2121 citiri
Meteo: Inceput de saptamana cu ploi si vreme mai rece
Foto: Arhiva Ziare.com

Toamna isi intra in drepturi la inceputul saptamanii. Cerul va avea innorari si va ploua in zonele de munte, in Transilvania, Oltenia si in nordul Moldovei, iar in prima parte a zilei, pe spatii restranse, in Banat, Crisana si in Maramures.

Meteorologii anunta si averse, posibil insotite de descarcari electrice, iar izolat cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp. De altfel, pana la ora 18:00 este in vigoare o atentionare meteorologica de vreme rea.

Maximele, desi mai timide decat zilele trecute, ajung totusi pana la 28 de grade, peste valorile normale pentru a doua jumatate a lunii septembrie.

Meteo: Dupa canicula vin ploile in toata tara

In Bucuresti, cerul va fi variabil si vantul va sufla moderat. La amiaza, mercurul urca in termometre pana la 27 de grade Celsius.

Meteorologii prognozeaza maxime de 21 de grade la Baia Mare, 22 la Brasov, 19 grade la Cluj si 25 de grade la Constanta. La Craiova, termometrele vor arata 25 de grade, la Galati 26, la Iasi 24 si la Suceava va fi ceva mai rece, cu maxime de cel mult 17 grade Celsius.

Marti, vremea va fi in general frumoasa, dar si usor mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data in sud-estul tarii, in timp ce in restul teritoriului, valorile termice, in usoara crestere, se vor incadra in general in limitele normale ale datei din calendar.

Maximele vor fi cuprinse intre 20 de grade in estul Transilvaniei si nordul Moldovei si 28 de grade in sud-est. Norii impart cerul cu soarele, cu innorari in zonele de munte si in sud-vest, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sudul Banatului, Dobrogea si in Baragan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#meteo vremea prognoza, #meteo vremea luni, #meteo 21 septembrie , #meteo