Meteo: Ne pregatim pentru un weekend de vara

Vineri, 23 Mai 2014, ora 10:02
1714 citiri
Meteo: Ne pregatim pentru un weekend de vara

Weekendul incepe cu vreme calda, chiar daca temperaturile ridicate din timpul zilei vor aduce spre seara si instabilitate atmosferica.

Vineri, in tara, maximele termice se vor situa intre 22 si 30 de grade, iar minimele vor fi intre 8 si 18 grade. Cerul va fi variabil, dar dupa-amiaza si seara vor fi innorari temporare.

De asemenea, se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, local in regiunile sudice si sud-estice ale tarii, dar si in zonele montane si izolat in restul teritoriului.

Vineri, in Bucuresti, temperatura maxima va fi de 26 - 27 de grade Celsius, in vreme ce minimele termice se vor situa in jurul valorii de 14 grade.

Cerul va fi variabil, iar spre seara norii se vor aduna pe cer, existand sanse de ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va bate slab pana la moderat.

Sambata, in tara, temperaturile continua sa fie mai ridicate decat ar fi normal in aceasta perioada a anului, astfel ca maximele se vor incadra intre 22 si 30 de grade, minimele intre 8 si 18 grade, usor mai scazute in zonele depresionare.

Dupa-amiaza si noaptea se aduna norii pe cer, cand vor fi averse si descarcari electrice. Fenomenele de instabilitate se vor manifesta local in zona montana si pe arii restranse in regiunile sudice si estice. Vantul va bate slab pana la moderat.

Sambata, in Bucuresti, vremea se mentine calda, cu o maxima termica de circa 27 de grade si o minima de 14 - 15 grade. Cerul va fi variabil, norii se vor putea zari doar trecator pe cer, iar vantul va bate slab si moderat.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#vremea 23 24 mai, #prognoza vreme meteo Romania, #vreme temperaturi luna mai , #meteo