Meteo: Nicio sansa sa vedem soarele si sa inchidem umbrela

Miercuri, 23 Martie 2016, ora 09:46
3226 citiri
Meteo: Nicio sansa sa vedem soarele si sa inchidem umbrela
Foto: Arhiva/Ziare.com

Vremea e in tiparul acestei perioade, cu ploi si temperaturi de pana la 11 grade Celsius, mai mici decat marti. Ploaia iarta putine regiuni ale tarii.

Cod galben de ploi, lapovita si ninsoare, pentru jumatate de tara

Doar moldovenii vad partial soarele miercuri, aceasta regiune fiind si mai ferita de ploi. In restul tarii, umbrelele nu vor putea fi inchise toata ziua. La Bucuresti, maximele vor fi de 7 grade Celsius, la fel ca la Craiova. Mai frig va fi la Suceava si Brasov, unde sunt anuntate 6 grade Celsius.

Cel mai cald va fi la Baia Mare, unde sunt prognozate 11 grade Celsius, Constanta, cu 10 grade, Iasi, 10 grade Celsius.

La Cluj-Napoca vor fi 9 grade Celsius, la fel ca la Galati. La Timisoara sunt anuntate 8 grade Celsius.

Joi ziua nu va fi diferita, cu singura diferenta ca ploile vor cuprinde toate regiunile tarii, iar soarele aproape ca nu va putea fi vazut.

Maxima zilei este de 12 grade Celsius, fiind anuntata pentru Constanta si Craiova, iar cele mai mici temperaturi sunt prognozate pentru Iasi, 4 grade Celsius, si Suceava, 3 grade Celsius.

La Bucuresti sunt anuntate 8 grade Celsius, temperatura care se va inregistra si la Brasov si Cluj-Napoca. 9 grade vor fi la Galati si Timisoara si 10 la Baia Mare.

Vineri deja soarele incepe sa se arate, iar ploile se retrag din Moldova si unele parti din Transilvania. In Capitala va continua sa ploua, iar temperaturile vor ajunge la 9 grade Celsius, nu cu mult diferite de zilele anterioare.

Maxima zilei va fi de 10 grade Celsius, inregistrandu-se la Cluj-Napoca, Baia Mare si Timisoara, iar minima de 2 grade Celsius, fiind anuntata pentru Suceava.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#meteo 23 martie, #prognoza meteo sfarsit martie, #ploi martie, #meteo miercuri , #meteo