Meteo: Ninsori, viscol si polei

Marti, 02 Decembrie 2014, ora 10:24
3770 citiri
Meteo: Ninsori, viscol si polei
Foto: Arhiva

Marti, cea mai mare parte a tarii se afla sub atentionare cod galben de ninsori si viscol, fiind vizate 27 de judete si Capitala.

Avertizarea este valabila pana la ora 22:00. Meteorologii spun ca va ninge in Transilvania, Oltenia, Muntenia, Moldova si la munte, iar vantul va atinge la rafala intre 60 si 80 km/h. Stratul de zapada va depasi in multe regiuni 15 cm.

Nu doar zapada le va da batai de cap soferilor, ci si poleiul. Mai multe accidente au fost raportate marti dimineata.

Temperaturile minime se vor incadra intre -8 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 4 grade in Dealurile de Vest, iar cele maxime intre -3 si 7 grade.

In Capitala, temperaturile nu vor depasi 0 grade Celsius, dar vantul va inteti senzatia de frig.

Incepand de miercuri, vremea se va incalzi treptat. Vor predomina precipitatiile sub forma de ploaie, iar spre sfarsitul saptamanii cerul se va limpezi. Dimineata si seara vor fi conditii de ceata, insotita de burnita.

Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Meteorologii anunţă ploi în sudul, centrul şi estul ţării, până vineri dimineaţă la ora 06.00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitaţii sub formă...
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
#prognoza meteo , #meteo