Meteo: Nu iesiti din casa! 38 de grade la umbra

Miercuri, 12 August 2015, ora 09:17
2771 citiri
Meteo: Nu iesiti din casa! 38 de grade la umbra
Foto: Ziare.com

Ziua de miercuri aduce temperaturi caniculare in toata tara, in vest si sud-vest fiind in vigoare o avertizare de tip cod portocaliu de canicula.

Bucurestiul se afla sub avertizare cod galben de canicula. Astfel, in Capitala vor fi 35 de grade la umbra in timpul zilei si 20 noaptea.

Va fi cald si la munte. Se vor inregistra 31 de grade la Brasov, 28 la Moeciu, 23 la Bran, 23 la Paraul Rece, 27 la Poiana Brasov si Busteni, 28 la Zarnesti.

Pe litoral vremea va fi perfecta pentru plaja si baie in apa marii. Meteorologii anunta 33 de grade la Constanta, 29 la 2 Mai, 28 la Costinesti si Eforie Nord, 33 la Mamaia, 29 la Mangalia, Neptun si Vama Veche.

Vestul tarii se afla sub avertizare de cod portocaliu de canicula, adica vor fi temperaturi maxime la umbra de 37-38 de grade, iar disconfortul termic se va mentine deosebit de accentuat. Astfel, la Satu Mare vor fi 36 de grade, la Oradea - 36 de grade, la Arad 36, la Cluj Napoca 34, la Alba Iulia 32, la Petrosani 30, la Timisoara 36 si la Caransebes 35.

Foto: Administratia Nationala de Meteorologie

Nu scapam de canicula - Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Locuitorii din estul tarii au si ei parte de cod galben de canicula, asa ca meteorologii anunta 36 de grade pentru Botosani, 33 pentru Suceava, 34 pentru Piatra Neamt, 35 pentru Iasi, Galati si Bacau, 36 pentru Vaslui si Focsani.

In restul tarii se vor mai inregistra 33 de grade la Targu Mures, 32 la Sibiu, 35 la Ramnicu Valcea, 33 la Pitesti, 34 la Targoviste si Ploiesti, 35 la Buzau si Slatina, tot 35 la Craiova, 37 la Drobeta Turnu Severin, 36 la Giurgiu si 35 la Caransebes.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#meteo 12 august, #prognoza meteo 12 august, #vremea 12 august, #prognoza vreme 12 august , #meteo