Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Meteo: Nu renuntati inca la fulare si manusi

Luni, 04 Februarie 2013, ora 08:55
2976 citiri
Meteo: Nu renuntati inca la fulare si manusi
Foto: Arhiva

Vremea se raceste la inceputul acestei saptamani asa ca ar fi bine sa nu renuntati la accesoriile de iarna.

Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile nord-vestice si centrale, iar la munte s-ar putea inregistra ninsori slabe. Maximele vor fi cuprinse intre minus 1 si 9 grade, iar temeraturile minime se vor situa intre minus 8 si 1 grad, usor mai scazute in depresiuni.

In Capitala, nu mai avem vremea primavaratica din weekend. Temperaturile ajung la cele normale pentru aceasta perioada, astfel ca la amiaza vom avea maxime de 7-8 grade Celsius.

La munte, norii se mai aduna doar in Muntii Apuseni si in masivele nordice ale Carpatilor Orientali, unde local va ninge slab spre seara si in cursul noptii.

Meteorologii anunta minus 2 grade la Predeal, minus 3 la Sinaia si Paltinis, minus 4 grade la Stana de Vale, minus 5 la Semenic.

Maxime apropiate de normele climatologice se vor inregistra si in nord-vestul tarii. Vor fi 4 grade la Timisoara si Arad unde sunt si sanse de soare, 1 grad la Oradea, Baia Mare si Cluj-Napoca, 3 grade la Sibiu si minus 1 grad la Miercurea Ciuc.

In sud se anunta vreme frumoasa, insa este semnificativ mai rece decat in ziua precedenta. Vor fi 6 grade la Ramnicu Valcea si Slobozia pana la 9 grade la Giurgiu, valori inca peste mediile climatologice cu 2-3 grade. Meteorologii anunta 7 grade si la Tulcea, 6 grade la Medgidia si Constanta.

Marti, se incalzeste din nou. Se mai aduna cativa nori in nordul si vestul tarii unde mai ales seara si spre seara sunt sanse de ploaie. Maximele vor fi cuprinse intre 2 grade la Miercurea Ciuc si 12 grade la Drobeta Turnu Severin si Giurgiu.

In Capitala, marti, vreme calda cu cer variabil. Maxima anuntata de meteorologi va ajunge pana 10 grade Celsius.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#meteo vremea prognoza luni, #meteo vremea 4 februarie, #meteo vremea luni Bucuresti , #meteo