Meteo: O veste proasta si una buna

Sambata, 07 Martie 2015, ora 10:31
4577 citiri
Meteo: O veste proasta si una buna

Nu scapam nici la inceput de weekend de ninsori si temperaturi scazute, insa vremea se mai indreapta incepand de duminica.

Sambata, vremea se mentine rece si inchisa. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1-2 grade in sudul Olteniei si 9-10 grade in Banat si Crisana, in timp ce valorile termice nocturne se vor incadra intre -8 si 2 grade, mai scazute in Carpatii Orientali.

Va ninge in prima parte a zilei in Muntenia si Oltenia, iar in Dobrogea se vor semnala lapovita si ploi. Vantul va sufla cu putere, mai ales in zonele de sud-est.

Vremea va fi urata si in Bucuresti, unde mercurul din termometre nu va trece de 3 grade, in timp ce minima va oscila in jurul valorii de 0 grade. In special la inceputul zilei vor cadea cativa fulgi de zapada, iar vantul va sufla cu pana la 50 de kilometri pe ora.

La Baia-Mare, in timpul zilei, vor fi 8 grade, la Brasov 4 grade, la Cluj-Napoca 7 grade, la Constanta 6 grade, la Craiova 3 grade, la Galati 5 grade, la Iasi 7 grade, la Suceava 5 grade, iar la Timisoara 9 grade.

Din cauza precipitatiilor abundente, hidrologii au emis, vineri noaptea, o avertizare cod galben de inundatii pe raul Vedea si afluenti ai sai si pe raul Teleorman, in judetele Olt, Arges si Teleorman, valabila pana sambata, la ora 14.00.

Ploile abundente provoaca risc de inundatii: Mai multe judete vizate de cod galben

Duminica se mai incalzeste putin, astfel incat temperaturile se vor incadra in specificul lunii martie. Valorile termice diurne se vor situa intre 3 si 11 grade, iar cele nocturne intre -7 si 2 grade. Vor cadea precipitatii slabe, mixte, in sudul extrem si sud-vest, iar vantul va avea unele intensificari in Dobrogea si la munte.

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#meteo sambata, #meteo duminica, #meteo inundatii , #meteo