Meteo: O zi caniculara, cu furtuni pe seara

Duminica, 19 Iunie 2016, ora 09:49
2909 citiri
Meteo: O zi caniculara, cu furtuni pe seara
Foto: Arhiva Ziare.com

Prima zi de Rusalii vine cu vreme caniculara in mare parte din tara, dar seara atmosfera de petrecere va fi tulburata de furtuni, insa vom putea profita putin si sa ne racorim.

Meteorologii au emis si un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ, care a intrat in vigoare duminica, ora 09:00, si expira luni, ora 06:00.

In Capitala, duminica se vor inregistra la umbra 33 de grade la amiaza, dar se va simti mult mai cald, asa ca nu plecati de acasa fara o sticla cu apa.

Si la munte va fi foarte cald, dar la amiaza se asteapta furtuni sporadice cu fulgere si tunete. Vor fi 28 de grade la Brasov, 25 la Sinaia, 24 la Predeal si 23 la Busteni.

Pe litoral, cerul va fi partial innorat si nu se anunta canicula, ci 27 de grade.

Si locuitorii din vestul tarii vor avea parte de canicula duminica. Se anunta 29 de grade in toate orasele mari, Satu Mare, Cluj Napoca, Arad, Alba Iulia, Timisoara si Oradea, insa, peste tot vor fi furtuni spre seara.

Cam la fel se anunta vremea si in nord-estul si estul tarii, unda va fi si cald, dar si furtuni sporadice. Vor fi 25 de grade la Suceava, 30 la Bacau si Vaslui, 27 la Botosani, 29 la Iasi, 26 la Piatra Neamt si 31 Galati si Focsani.

In restul tarii, in mare parte cerul va fi insorit, dar distractia weekendului prelungit va fi intrerupta de furtuni. Se vor inregistra 29 de grade la Sibiu, Targoviste, Targu Mures si Tulcea, 32 la Ploiesti si Braila, 28 la Drobeta-Turnu Severin, 30 la Pitesti, 34 de grade la Giurgiu, 31 la Ramnicu Sarat si Craiova si 28 la Targu Jiu.

Luni, in unele zone din tara va ploua, dar in altele va fi foarte cald, iar meteorologii anunta ca incet, canicula se va reinstala in toata tara. Va fi foarte cald la Bucuresti si Giurgiu, 34 de grade, Ramnicu Sarat si Buzau, 33 de grade si la Craiova si Pitesti vor fi 31 de grade.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#meteo 19 iunie, #vremea 19 iunie, #prognoza meteo 19 iunie, #prognoza vreme 19 iunie , #meteo