Meteo: Pana marti, vremea frumoasa pune stapanire pe tara

Duminica, 07 August 2011, ora 14:23
2064 citiri
Meteo: Pana marti, vremea frumoasa pune stapanire pe tara
Foto: Arhiva

Sfarsitul de weekend si inceputul saptamanii viitoare vor fi insorite, permitand celor care vor sa iasa in aer liber sa o faca fara griji.

Duminica, in Capitala, vor fi maximum 29 de grade Celsius, fara nori si nici urma de ploaie. Si luni va fi cald in Bucuresti, termometrele aratand pana la 28 de grade, in timp ce marti va fi ceva mai innorat, iar mercurul va urca in termometrele pana la 23-24 de grade Celsius.

Timisorenii vor avea parte de vreme buna in urmatoarele zile. Ploile nu isi vor face simtita prezenta nici in aceasta zona. Duminica, vor fi 30 de grade Celsius, la fel si luni, iar marti cu doua grade mai putin.

Aradenii se vor bucura duminica de 30 de garde Celsius si de un cer senin. Abia luni, norii isi fac aparitia, iar temperaturile vor scadea pana la 27 de grade Celsius. Marti, la Arad va ploua putin dupa-amiaza.

Pe litoral, vremea este frumoasa, doar duminica seara cerul va fi putin innorat. Luni, termometrele vor arata 27 de grade Celsius, iar marti turistii se vor multumi cu 26 de grade.

Brasovenii au si ei parte de vreme insorita si nu trebuie sa isi faca griji pentru ploi, pentru ca pana marti, nu isi fac aparitia. Duminica, termometrele vor arata 24 de grade, iar luni, 26 de grade. Marti, cerul va fi mai mult innorat si vor fi averse.

Duminica, la Iasi, vor fi 26 de grade, la Targu Mures - 25 de grade, la Cluj Napoca - 25 de grade, la Bacau - 25 de grade, la fel si la Sibiu, iar la Oradea vor fi 27 de grade.

Luni, ceva mai cald va fi la Bacau - 27 de grade, Hunedoara - 29 de grade, Timisoara - 30 de grade, Satu Mare - 28 de grade, Giurgiu - 29 de grade si 30 la Alba Iulia.

Marti, vremea se va strica in aproape toata tara, temperaturile scazand semnificativ. Astfel, la Galati vor fi 23 de grade, la fel la Sibiu si Iasi, la Botosani termometrele vor arata 22 de grade, ca si la Bacau, iar la Zalau si Oradea vor fi 17 grade. La Targoviste si Targu Mures vor fi 22 de grade Celsius, iar la Craiova 23 de grade.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#meteo Romania, #vreme Romania august, #vreme weekend august , #meteo