Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Meteo: Planuri pentru minivacanta de Paste? Iata cum va fi vremea in acest weekend

Vineri, 29 Aprilie 2016, ora 09:14
5207 citiri
Meteo: Planuri pentru minivacanta de Paste? Iata cum va fi vremea in acest weekend
Foto: Pexels

Vremea continua sa se incalzeasca vineri, cand mercurul urca si pana la 24 de grade. Cerul pierde insa batalia cu norii, asa ca mai ales in a doua parte a zilei vom avea parte de ploi, pe alocuri insotite si de tunete si fulgere.

In Bucuresti, meteorologii promit temperaturi apropiate de cele normale pentru final de aprilie. Soarele e timid dimineata, dar la amiaza urca mercurul in termometre pana la 20 de grade.

In cursul zilei, insa, vor fi innorari si temporar va ploua slab, iar noaptea cerul va deveni variabil.

Daca va petreceti minivcanta la munte, nu uitati sa luati si niste haine mai groase.Vremea va fi racoroasa si in general instabila. Cerul va avea innorari, temporar se vor semnala averse si descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 20-25 l/mp, in zona Carpatilor Orientali si Meridionali. Vantul va prezenta unele intensificari.

Meteorologii promit ca vor fi 21 grade la Arad, Timisoara si Cluj Napoca si 22 de grade la Satu Mare. Ploile contureaza insa tabloul meteo, asa ca ar fi bine sa aveti umbrelele la indemana.

In Moldova e vreme destul de rece, cu maxime de 18 grade la Iasi, 17 la Vaslui si doar 15 grade la Suceava. Ploua, insa, mai ales in a doua parte a zilei, cand si vantul devine ceva mai agitat.

La Constanta se anunta 20 de grade, in timp ce in Craiova si la Giurgiu meteorologii anunta pana la 23 de grade. Spre dupa-amiaza, insa, se intorc ploile, care vin insotite si de tunete si fulgere.

Sambata apar ploi locale in Maramures, Transilvania si Moldova; in zona Orientalilor se pot strange si 25 l/mp. Si in sud este posibil sa vina o aversa, doua. Se raceste usor in nord si nord-est.

Ziua de 1 Mai pare ceva mai placuta. Duminica vor aparea ceva nori de averse prin sud-vest si pe la munte, in special dupa pranz. In rest vreme placuta, cu doi-trei nori si temperaturi de pana la 23 de grade. Noaptea de duminica spre luni aduce ploi consistente.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#vremea meteo prognoza, #meteo vremea Paste, #prognoza meteo 29 aprilie , #meteo