Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Meteo: Pleaca ninsorile, vine frigul

Joi, 06 Decembrie 2012, ora 08:20
4497 citiri
Meteo: Pleaca ninsorile, vine frigul
Foto: Arhiva

Lapovita si ninsorile dispar, joi, din peisajul meteo. Va mai ninge, mai ales in prima parte a zilei, doar in Moldova si in zona de munte si local in Transilvania.

Totusi, maximele zilei mai pierd 1-2 grade, astfel incat termometrele nu vor arata, la amiaza, mai mult de 7 grade in Dobrogea.

Ziua debuteaza cu vreme rece in Capitala si, in prima parte a zilei, este posibil ca norii sa lase si cativa stropi de ploaie. Spre amiaza, soarele isi face si el aparitia, insa mercurul nu va urca in termometre mai mut de 6 grade Celsius.

La munte mai fulguieste doar izolat, iar vantul mai scade si el din intensitate. Maximele raman si la amiaza sub zero grade si se opresc la minus 4 grade la Semenic, minus 4 grade la Stana de Vale, minus 2 grade la Paltinis si la Sinaia si doar la Predeal se va inregistra 1 grad.

Meteorologii anunta minus doua grade la Miercurea Ciuc, 1 grad Celsius la Targu Mures, Bistrita, Cluj-Napoca, Satu Mare si Oradea si cel mult 2 grade la Timisoara, Arad, Sibiu si Brasov.

In sudul tarii apare soarele, dar temperaturile anuntate pentru joi nu trec de 5 grade. Cel mai putin frig va fi in Dobrogea, unde meteorologii prognozeaza maxime de 6 grade Celsius.

Vremea ramane rece si vineri. Maximele termice pornesc de la numai minus 5 grade in estul Transilvaniei si vor ajunge la 5 grade pe litoral. Cerul va fi variabil, iar cateva fulguieli se vor inregistra in nord-vestul si centrul tarii.

In Bucuresti, apare si soarele in tabloul meteo. Vantul se mai domoleste, norii nu mai lasa ploi, dar termometrele nu vor arata mai mult de 3-4 grade Celsius.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#meteo vremea prognoza joi, #meteo vremea 6 decembrie, #meteo vremea prognoza Bucuresti , #meteo
Comentarii