Meteo: Ploi si frig in aproape toata tara

Miercuri, 20 Aprilie 2016, ora 09:33
3456 citiri
Meteo: Ploi si frig in aproape toata tara
Foto: Ziare.com

Dupa temperaturi de vara la inceputul saptamanii, pentru miercuri meteorologii anunta ploaie in multe zone din tara.

In Capitala se vor inregistra 12 grade si va ploua toata ziua. In timpul noptii vor fi 5 grade.

Averse vor fi si la munte. Meteorologii informeaza ca vor fi 12 grade la Brasov, 9 la Sinaia si 7 la Busteni, Azuga si Predeal.

Vestile sunt putin mai bune pentru unele zone din vestul tarii. La Satu Mare soarele o sa zambeasca timid printre nori si vor fi 14 grade. La Oradea vor fi 16 grade, iar la Timisoara 17. In schimb, va ploua la Baia Mare, unde vor fi 13 grade. Averse vor fi si la Arad si Alba Iulia, zone pentru care meteorologii anunta 16 grade.

Cum va fi vremea de Florii si de Paste - prognoza meteo pentru doua saptamani

Putin soare va fi si in nord-estul si estul tarii. Se vor inregistra 12 grade la Suceava si Galati, 14 la Botosani si Focsani si tot 14 la Iasi, dar aici va ploua. Vor mai fi 13 grade la Vaslui, unde se anunta averse.

Meteorologii mai anunta 16 grade la Constanta, 12 la Braila si Giurgiu, 13 la Tulcea, Ploiesti si Targoviste, 14 la Sibiu, Ramnicu Sarat si Targu Mures, 18 la Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Ramnicu Valcea si Pitesti, 19 la Craiova si 15 la Deva.

De marti seara de la ora 22:00 pana miercuri seara la ora 22:00 este in vigoare un cod galben de ploi si vant.

"In intervalul mentionat, in regiunile sudice, precum si in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata. In Oltenia, mare parte din Muntenia si sudul Transilvaniei vor fi ploi, mai ales averse, ce vor avea si caracter torential, insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat de grindina.

Cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 40...50 l/mp. Viteza vantului va depasi 60...65 km/h, mai ales in Oltenia, iar la munte va sufla tare, cu peste 70...80 km/h", informeaza ANM.

Foto: Administratia Nationala de Meteorologie

Alerte de fenomene meteo periculoase în 9 județe. Vremea se schimbă în cea mai mare parte a țării
Alerte de fenomene meteo periculoase în 9 județe. Vremea se schimbă în cea mai mare parte a țării
Meteorologii anunță sâmbătă dimineață, 20 aprilie, probleme în mai multe județe din țară. Ceața este cea care le va da de furcă în special șoferilor în următoarele ore....
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#meteo 20 aprilie, #vremea 20 aprilie, #prognoza meteo 20 aprilie, #prognoza vreme 20 aprilie , #meteo