Meteo: Scapam sau nu de ploi?

Miercuri, 16 Aprilie 2014, ora 09:37
4000 citiri
Meteo: Scapam sau nu de ploi?

Dupa cateva zile cu vreme calda si insorita, frigul si ploile s-au abatut din nou asupra Romaniei.

Miercuri, in tara, temperaturile vor fi mai scazute decat ar fi normal in aceasta perioada, maximele fiind cuprinse intre 7 si 15 grade, iar minimele se vor situa intre 0 si 8 grade Celsius.

Cerul va fi predominant innorat, iar precipitatiile vor cadea pe arii extinse, cantitatile de apa depasind local 15 litri pe metrul patrat. In zonele montane si trecator in Subcarpatii Moldovei si in estul Transilvaniei se vor inregistra lapovita si ninsoare.

Vantul va bate moderat, intensificari inregistrandu-se mai ales in zonele sudice si vestice, dar si la munte.

Miercuri, in Bucuresti, temperaturile vor continua sa scada, astfel ca maximele nu vor depasi 9 - 10 grade, in vreme ce minimele se vor situa in jur de 6 grade.

Cerul va fi mai mult noros, va ploua, iar vantul va bate cu unele intensificari.

Joi, in tara, vremea se va mai incalzi, astfel ca maximele se vor situa intre 11 si 20 de grade, iar minimele intre 2 si 10 grade.

Cerul va fi in continuare acoperit de nori, iar ploi se vor mai inregistra in sudul teritoriului, iar pe arii extinse si in restul tarii. In zonele inalte si la munte se vor inregistra lapovita si ninsoare.

Vantul va bate cu unele intensificari in sudul, sud-vestul tarii si in zonele de munte, viteze depasind 50 - 60 de kilometri pe ora. In celelalte regiuni ale tarii vantul va bate cu viteze reduse.

Joi, in Bucuresti, vremea se va incalzi din nou, astfel ca maximele se vor situa in jurul valorii de 16 grade, iar minimele vor fi de 8 - 9 grade.

Cerul va fi in continuare acoperit de nori, temporar va ploua, iar vantul va prezenta unele intensificari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vremea 16 17 aprilie 2014, #prognoza meteo Saptamana Mare, #temperaturi meteo Romania aprilie , #meteo