Meteo: Se incalzeste timid, apoi revin ploile

Marti, 10 Aprilie 2012, ora 09:23
4594 citiri
Meteo: Se incalzeste timid, apoi revin ploile
Foto: Flickr

Desi suntem la mijlocul primaverii, ziua de marti nu promite vreun avant termic demn de un inceput de luna aprilie. Pe langa ninsorile tarzii si vremea rece, meteorologii anunta ca in peisajul meteo isi face aparitia si bruma.

Mercurul mai urca doua grade in termometre, pana la cel mult 16 grade la amiaza, dar vremea continua sa fie rece. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sudul, centrul si estul tarii. Se vor inregistra precipitatii slabe, sub forma de ploaie, pe arii restranse in Oltenia si Muntenia si izolat, mixte, in Transilvania si Moldova.

In Capitala, mercurul din termometre e mai indraznet, dar tot nu reuseste sa ajunga la valorile termice normale pentru aceasta perioada: la amiaza, putem vorbi de maxime care ating 13-14 grade. Totusi, norii nu mai acapareaza tot cerul si, din cand in cand, este posibil sa apara si cateva raze de soare.

La Miercurea Ciuc, norii aducatori de ploaie inca domina cerul, iar mercurul va indica doar 12 de grade Celsius.

La Brasov, se vor inregistra 11 grade, la Baia Mare vor fi 12 si 13 la Satu Mare. Saptamana Patimililor aduce vant puternic Oradea si Timisoara, iar mercurul va urca doar pana la 13, respectiv 12 grade Celsius.

La Braila se vor inregistra 14 grade, vor fi 15 grade la Calarasi, 13 la Buzau si 15-16 grade la Drobeta Turnu Severin. La Tulcea si Constanta, termometrele indica 12 de grade, iar la Craiova mercurul va urca in termometre 15 grade Celsius.

De miercuri, primavara incepe sa revina timid. Soarele iese de sub nori peste majoritatea regiunilor si doar in vest si sud-vest se vor mai inregistra cativa stropi de ploaie. In Capitala, vremea va fi placuta, cu maxime de pana la 17-18 grade si un vant domol, care abia se va simti.

Capriciile vremii nu ne parasesc totusi, pentru ca, de joi, ploile si vantul puternic revin in jumatatea vestica a tarii. In Bucuresti, mercurul urca pana la 20 de grade. Vestile nu sunt tocmai bune, pentru ca norii se intorc dupa-amiaza, iar umbrela este un accesoriu obligatoriu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#meteo vremea 10 aprilie, #prognoza meteo joi Bucuresti, #vremea meteo Bucuresti aprilie , #meteo