Meteo: Sfarsit de saptamana calduros, dar de luni revin ploile

Duminica, 11 Martie 2018, ora 09:53
3157 citiri
Meteo: Sfarsit de saptamana calduros, dar de luni revin ploile
Foto: Pixabay

Vremea va fi deosebit de calda, duminica, iar soarele va straluci pe cer in cea mai mare parte a zilei. Insa de luni revin ploile si temperaturile incep sa scada.

Astfel, in acest sfarsit de saptamana, mercurul din termometre va ajunge pana la 10 grade in nord-vest si in centru si 20 de grade in Lunca Dunarii.

In vest, nord-vest si centru, cerul va fi mai mult noros, iar noaptea va ploua slab.

In celelalte regiuni, cerul va fi acoperit de nori doar in primele ore ale zilei, iar apoi va fi senin. Exista probabilitatea sa cada averse, insa pe arii restranse, dupa apusul soarelui.

In Capitala, vremea va fi frumoasa, iar temperaturile vor ajunge la 18 grade la amiaza.

Iata ce temperaturi se vor inregistra, duminica, si in alte mari orase:

Brasov: 12 grade

Constanta: 13 grade

Suceava: 13 grade

Baia Mare: 8 grade

Cluj-Napoca: 12 grade

Pitesti: 16 grade

Sibiu: 12 grade

Iasi: 14 grade

Galati: 15 grade

Arad: 15 grade

Ploiesti: 17 grade

Timisoara: 16 grade

Craiova: 18 grade

Drobeta-Turnu Severin: 18 grade

Giurgiu: 17 grade

Luni, vremea va deveni instabila in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 9 grade in Moldova si 19 grade in Lunca Dunarii, cu cele mai ridicate valori in sudul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse intre 2 si 9 grade.

Innorarile vor fi temporar accentuate si va ploua, ziua mai ales in jumatatea de vest a tarii, iar spre seara si noaptea in toate regiunile. Vor fi mai ales averse, local moderate si izolat chiar insemnate cantitativ, insotite pe arii restranse si de descarcari electrice.

Precipitatii mixte vor mai fi doar in masivele cele mai inalte, la peste 1900 m altitudine. Vantul va avea intensificari locale, indeosebi in cursul zilei, mai ales in vest si sud-est si la munte.

In Bucuresti, temperatura maxima va fi de 16 grade, iar cea minima de 7-8 grade. Cerul va avea innorari temporare, mai accentuate spre seara si noaptea, cand vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#prognoza meteo duinica, #meteo duminica, #vreme duminica , #meteo