Meteo: Si afara ploua, ploua

Joi, 20 August 2015, ora 09:23
3233 citiri
Meteo: Si afara ploua, ploua
Foto: Arhiva Ziare.com

Se anunta averse in toata tara in urmatoarele doua zile. Meteorologii au transmis ca va ploua pana vineri seara, la ora 23:00.

Ploaia asteptata de cateva zile a venit si in Capitala, unde se vor inregistra maximum 21 de grade in timpul zilei si 13 noaptea.

Doar 19 grade la Brasov, unde se anunta averse toata ziua. Vor mai fi 13 grade la Moeciu, 17 la Bran si la Paraul Rece, 12 la Predeal si Busteni.

Meteorologii anunta 25 de grade pe litoral, la Constanta, 2 Mai, Mamaia si Vama Veche, dar si furtuna cu descaracari electrice. La Costinesti se vor inregistra 26 de grade si va ploua, iar la Eforie Nord vor fi 23 de grade.

Informare meteo: Ploi si vant puternic in toata tara

Averse vor fi si in vestul tarii, unde mercurul din termometre va ajunge la 20 de grade la Satu Mare, 21 la Oradea, 20 la Zalau, 18 la Cluj Napoca, 19 la Alba Iulia si Arad si 21 la Timisoara.

Dimineata si dupa-amiaza va ploua si in estul tarii. Se anunta 18 grade la Botosani, 14 la Suceava si Piatra Neamt, 19 la Iasi, 16 la Bacau, 21 la Vaslui, 22 la Galati si 17 la Focsani.

In restul tarii se vor mai inregistra 19 grade la Sibiu, 21 la Ramnicu Valcea, 18 la Targu Jiu, 22 la Drobeta Turnu Severin, 21 la Caransebes, 20 la Craiova, 21 la Slatina, 22 la Rosiori de Vede, 26 la Calarasi, 23 la Braila si Tulcea, 24 la Slobozia si 18 la Buzau.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o informare meteorologica de ploi valabila de joi de la ora 03:00 pana vineri la ora 23:00.

"In intervalul mentionat, va ploua, la inceput in regiunile sud-vestice, apoi in jumatatea de sud a tarii, in zonele de deal si de munte si izolat in restul teritoriului. Vor fi mai ales averse, ce vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si pe arii restranse 35...40l/mp, in 24 de ore.

In Muntenia, Dobrogea si in sudul Moldovei, vantul va avea intensificari temporare, cu viteze la rafala de 50...55 km/h", anunta meteorologii.

Foto: Administratia Nationala de Meteorologie

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#meteo 20 august, #vremea 20 august, #prognoza meteo 20 august, #progniza vreme 20 august , #meteo