Meteo: Si iarna nu mai vine

Miercuri, 11 Ianuarie 2012, ora 09:41
2575 citiri
Meteo: Si iarna nu mai vine
Foto: Flickr

Vremea se mentine frumoasa pentru aceasta perioada a anului, iar ninsorile se mai lasa asteptate. Ziua de miercuri debuteaza cu ceata si cativa nori, insa maximele aduc, la amiaza, pana la 9 grade Celsius.

Vantul abia se va simti in Dobrogea, Baragan si in sudul Moldovei. In nord-vestul si in nordul tarii, norii sunt ceva mai grosi si se pot scutura de cativa stropi de ploaie, iar la munte, izolat, se vor putea zari cativa fulgi de zapada.

In Bucuresti, vremea se mentine placuta. Dupa ceata matinala, mercurul va urca in termometre, la pranz, pana 5 grade Celsius. Desi in peisajul meteorologic vor aparea cativa nori, dupa-amiaza, bucurestenii nu vor avea nevoie de umbrele pentru ca nici vorba de ploi ori ninsori in Capitala.

In centrul si in nordul tarii, insa, va fi din ce in ce mai innorat pe masura ce se apropie seara si nu sunt exclusi cativa stropi de ploaie care se vor transforma, izolat, in fulguieli usoare.

Ziua de miercuri aduce, la Arad si Timisoara, temperaturi de 8 grade Celsius. La Giurgiu va si fi mai cald, termometrul indicand pana la 9 grade Celsius.

La Constanta se vor inregistra 7 grade, la Galati si Craiova 8 grade, la Iasi 6 grade, iar la Suceava vor fi 5 grade Celsius. Putin mai racoare va fi la Cluj Napoca, unde termometrul va indica 4 grade, iar la Brasov 2 grade.

Ziua de joi vine cu cer variabil, soare si vant slab si maxime de pana la 9 grade Celsius. Vineri, norii ingroasa randurile, vantul devine mai insistent, dar sansele pentru ca precipitatiile sa se transforme in zapada sunt minime.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vremea prognoza meteo 11 ianurie, #vremea meteo Bucuresti , #meteo