Meteo: Simtim putina racoare

Miercuri, 21 August 2013, ora 09:14
3307 citiri
Meteo: Simtim putina racoare
Foto: Tete-Beyond The Garden Gate

Dupa cateva zile in care ne-am topit, vremea incepe sa se raceasca. Nu cu mult si nu in toata tara, insa se va simti.

In Capitala temperatura scade cu un grad fata de ziua precedenta si ajunge la 32 de grade. Noaptea vor fi 21 de grade. La Craiova vor fi 33 de grade, iar la Giurgiu 32.

Vreme frumoasa pe litoral. Turistii se pot bucura si de perioada reducerilor, dar si de soare. Vor fi 29 de grade la Constanta, Mamaia, Eforie Nord si Eforie Sud, Costinesti, Vama Veche, 2 Mai si Olimp.

La munte vor fi averse. La Brasov mercurul din termometre va indica 26 de grade, la Sinaia 24, la Busteni 29 si la Predeal 27 de grade.

Ne topim si vara aceasta. Prognoza meteo pana in septembrie

Locuitorii din vestul tarii vor scapa de canicula astazi si vor avea parte de ploaie dupa-amiaza. La Timisoara vor fi 30 de grade si cerul partial noros. Cer predominant innorat si 30 de grade vor si la Arad. La Cluj Napoca se anunta 30 de grade si furtuna.

Soarele se ascunde printre nori si la Iasi, unde se vor inregistra 31 de grade. Vor mai fi 33 de grade la Suceava, 29 la Botosani si 31 la Vaslui.

In rest vor fi 30 de grade si ploaie la Deva, 30 de grade la Braila, 34 la Ploiesti, 30 la Galati, 31 la Lugoj, 30 la Pitesti, 28 la Satu Mare, 30 la Petrosani, 30 la Baia Mare, 31 la Targoviste, 30 la Breaza, 31 la Focsani, 30 la Comarnic, 33 la Alexandria si 32 la Urziceni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Meteorologii anunţă temperaturi mai coborâte decât cele specfice acestei perioade în cea mai mare parte a ţării şi ploi, săptămâna viiitoare. Ulterior, inclusiv în primele trei...
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Meteorologii anunță că vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, până sâmbătă dimineaţă, 20 aprilie, iar în unele zone noaptea se va forma brumă. De asemenea, ANM a emis...
#meteo 21 august, #vremea 21 august, #prognoza meteo 21 august, #prognoza vreme 21 august, #prognoza meteo, #vremea august , #meteo