Meteo: Soare, dar si ger

Luni, 05 Ianuarie 2015, ora 10:46
1893 citiri
Meteo: Soare, dar si ger
Foto: Ziare.com

Perioada vacantelor a luat sfarsit si oamenii s-au intors la slujbe insotiti de soare in multe zone din tara, dar si de ger in alte zone.

In Capitala meteorologii anunta maxima de 0 grade Celsius, dar soare. Noaptea vor fi -4 grade.

La munte va fi vreme frumoasa, turistii bucurandu-se de momente placute pe partii. Vor fi -6 grade la Brasov, -8 la Sinaia si -8 la Predeal.

Va fi senin la Oradea, unde termometrele vor indica 0 grade. Vor mai fi 0 grade la Satu Mare, 2 grade la Arad, 2 la Timisoara, 0 la Caransebes, -2 la Alba Iulia si 2 la Timisoara.

In estul tarii dimineata vor fi nori, dar apoi o sa apara soarele. Se vor inregistra 1 grad la Botosani, -1 la Suceava, -2 la Piatra Neamt, 0 la Iasi, 1 la Bacau, -1 la Vaslui si 1 la Galati.

In restul tarii se vor inregistra 1 grad la Focsani, -1 la Targu Mures, -2 la Sibiu, 1 la Ramnicu Valcea, 1 la Constanta, 1 la Craiova, 1 la Targu Jiu, 2 la Drobeta Turnu Severin, 1 la Craiova, 1 la Slatina si 0 la Giurgiu.

De asemenea, Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, o avertizare de tip cod galben de vant, valabila pentru judetele Iasi, Botosani, Vaslui si zona de munte a judetelor Suceava si Neamt.

Aceasta a intrat in vigoare la ora 09:00 si expira la 14:00. In intervalul respectiv si vor semnala intensificari ale vantului ce vor atinge si depasi la rafala, viteze de 55...65 km/h, izolat 70 km/h, iar in zona montana inalta 100 km/h, zapada spulberata, iar in zona de munte viscolita.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#meteo 5 ianuarie, #prognoza meteo 5 ianuarie, #vremea 5 ianuarie, #prognoza vreme 5 ianuarie , #meteo