Meteo: Soare si vreme frumoasa, dar si ploi

Vineri, 13 Mai 2016, ora 09:34
2277 citiri
Meteo: Soare si vreme frumoasa, dar si ploi
Foto: Arhiva Ziare.com

Meteorologii anunta vreme frumoasa pentru mare parte din tara in ultima zi lucratoare a saptamanii.

In Capitala va fi soare si 23 de grade la amiaza, iar in timpul noptii 12 grade.

La munte se anunta ploi. Se vor inregistra 17 grade la Brasov si Busteni, 16 la Sinaia, 14 la Predeal si 13 la Azuga.

Soare va fi in unele zone din vestul tarii, dar in altele vor fi averse. Meteorologii anunta 23 de grade la Satu Mare, 20 la Baia Mare, 22 la Oradea, Arad, Timisoara si Cluj Napoca si 21 la Alba Iulia.

Ploi vor fi si in nord-estul si estul tarii. Mercurul din termometre va ajunge la 16 grade la Suceava, 17 la Botosani, 22 la Bacau, 19 la Iasi, Piatra Neamt si Vaslui, 23 la Galati si 24 la Focsani.

Cum va fi vremea in perioada urmatoare - prognoza meteo pe doua saptamani

In restul tarii se vor inregistra 19 grade la Sibiu, 22 la Targovsite, Tulcea, Pitesti, Ploiesti si Ramnicu Sarat, 23 la Giurgiu, Craiova, Braila, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin si Constanta si 21 la Buzau si Deva.

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o informare meteorologica de ploi valabila pentru toata tara pana vineri seara la ora 21:00 si care a intrat in vigoare joi seara la 18:00.

"In intervalul mentionat, vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata. Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si conditii de grindina.

Astfel de fenomene isi vor face aparitia la inceputul intervalului indeosebi in sud-vestul tarii si la munte, in noaptea de joi spre vineri (12/13 mai) in majoritatea regiunilor, iar vineri (13 mai) cu precadere in Moldova, Maramures si in zona montana. Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 30...40 l/mp", a anuntat ANM.

A.G.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#meteo 13 mai, #vremea 13 mai, #prognoza mai 13 mai, #prognoza vremea 13 mai , #meteo