Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Meteo: Toamna mohorata, cu vreme calda

Luni, 10 Noiembrie 2014, ora 08:10
2019 citiri
Meteo: Toamna mohorata, cu vreme calda

Toamna ne rasfata cu vreme frumoasa si la inceputul acestei saptamani. Precipitatiile nu isi fac loc in tabloul termic, vantul va adia domol, iar temperaturile se mentin mai ridicate decat cele normale pentru aceasta data din calendar.

Astfel, maximele prognozate pentru luni pornesc de la 9 grade izolat in Lunca Dunarii si Moldova pana la 21-22 de grade in Dealurile de Vest.

Bucurestenii, insa, vor avea parte de o zi mohorata, care debuteaza cu ceata densa, iar norii vor trona pe cer intreaga zi. Totusi, temepraturile vor ajunge pana la 14 grade.

Va fi vreme calda si regiunile intracarpatice. Maximele trec de 20 de grade, iar in Dealurile de vest termometrele vor indica pana la 24 de grade.

In sud, va fi ceata dimineata, iar in timpul zilei norii strang randurile. Sansele de ploaie, insa, sunt minime si maximele ajung pana la 17 grade.

In Dobrogea, se anunta putina ceata matinala si cer variabil peste zi. Temperaturi maxime ridicate pentru data din calendar: 18 grade la Tulcea si 17 la Constanta.

In Moldova, se anunta temperaturi mai mici: 12-15 grade. In restul regiunii maximele mai mari, 18 grade la Botosani si Iasi, 18 la Vaslui si 19 la Galati.

Si marti avem parte de vreme calda, in special in vestul, centrul si nordul tarii, unde soarele se va ivi dintre nori spre amiaza.

In schimb, in celelalte regiuni cerul va fi acoperit de nori si ceata si burnita isi vor face aparitia dis-de-dimineata. In sudul Banatului si in zona montana, vantul va bate mai puternic.

Temperaturile vor ajunge pana la 20 de grade Celsius.

In Bucuresti, ziua de marti incepe cu ceata, iar trecator vor fi si conditii de burnita, cu vant slab si 13 grade la amiaza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#meteo vremea prognoza, #meteo 10 prognoza vineri , #meteo