Meteo: Ultima zi de toamna blanda, cu ceata multa

Luni, 05 Noiembrie 2012, ora 09:28
5387 citiri
Meteo: Ultima zi de toamna blanda, cu ceata multa

Vremea se mentine frumoasa si la inceputul acestei saptamani, insa apar primele semne ca toamna schimba foaia.

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare de ceata valabila pentru Bucuresti si alte judete din tara.

Vor fi afectate judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, dar si Bucurestiul. De asemenea, ceata va persista pana la amiaza si in Harghita, Covasna, Alba, Vrancea, Botosani,Galati si local in judetul Bacau.

De la amiaza, in vestul, centrul si nordul tarii innorarile se vor accentua treptat, vantul se va intensifica si vor aparea in peisajul meteo si primele ploi.

In Bucuresti, meteorologii anunta vreme frumoasa si temperaturi mai mari decat cele normale pentru aceasta perioada. Dupa ce se risipeste ceata matinala, termometrele vor indica pana la 20 de grade.

In regiunile extracarpatice, ziua de luni incepe cu vreme frumoasa, dar treptat cerul se incarca de nori, vantul se intensifica si in partea a doua a zilei se asteapta si ploi, cel putin in Banat, Crisana si Maramures. Temperaturile raman insa ridicate, astfel incat vor fi pana la 22 de grade la Timisoara.

In sudul tarii, regimul termic nu sufera modificari semnificative. La amiaza vor fi: 20 de grade la Drobeta Turnu Severin, 19 la Craiova, 22 la Giurgiu si Calarasi si 20 in Buzau.

Si in Dobrogea, vremea se mentine calda si in general frumoasa cu 22 de grade maxima la Tulcea si Medgidia si 20 la Constanta.

In Moldova, toamna incepe sa isi arate coltii. In nordul regiunii apar, dupa-amiaza, norii aducatori de ploaie si vantul prinde putere. Meteorologii prognozeaza 21 de grade in sud la Galati si 18-19 grade in restul regiunii.

De marti, vremea incepe sa se raceasca, mai ales in regiunile nordice, vestice si centrale. In celelalte zone, valorile termice raman mai blande decat cele normale pentru inceput de noiembrie.

Maximele zilei vor fi cuprinse intre 8 grade la Miercurea Ciuc si 20 de grade la Constanta.

In Capitala, ziua debuteaza cu ceata densa. Cerul va fi temporar noros, vantul va sufla moderat si spre seara este posibil ca norii sa lase cativa stropi de ploaie.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#vremea meteo prognoza luni, #vremea meteo luni Bucuresti, #prognoza meteo 5 noiembrie , #meteo