Meteo: Ultima zi de vara-n toata regula, apoi vin ploile

Duminica, 18 Septembrie 2016, ora 10:39
4696 citiri
Meteo: Ultima zi de vara-n toata regula, apoi vin ploile
Foto: Pexels

Zi de vara pana-n seara, chiar daca suntem in a doua parte a lunii septembrie. Ziua de duminica vine cu soare generos, temperaturi care sar de 30 de grade.

Daca sunteti inca pe litoral, astazi prindeti vreme foarte buna de plaja. Prin statiuni se vor inregistra chiar si 28-29 de grade, iar apa marii va avea cam 23 de grade.

E cald si la munte, unde mercurul urca lacom pana pe la 28 de grade Celsius. Spre seara, insa, vremea schimba foaia si in peisajul meteo apar norii aducatori de ploaie. Aversele vin insotite de tunete si fulgere si pe alocuri va aparea si grindina.

In Bucuresti, chiar daca temperaturile scad usor, vremea ramane mai calda decat ar fi normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, mai ales spre seara si noaptea, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Temperatura maxima va fi de 32-33 de grade.

Iata temperaturile prognozate pentru principalele orase din tara:

Suceava: 21 grade

Iasi: 24 grade

Constanta: 25 grade

Cluj-Napoca: 26 grade

Baia Mare: 27 grade

Brasov: 27 grade

Galati: 28 grade

Timisoara: 28 grade

Craiova: 31 grade

Citeste si despre vremea extrema si seceta care se anunta in luna octombrie.

Luni, asteptam vreme instabila, cu ploi in toate zonele tarii. In sud, in sud-est si la munte, ploile vor fi mai abundente si vor veni cu descarcari electrice, vant intens si chiar grindina. Se racoreste peste tot si vom avea maxime cuprinse intre 16 si 28 de grade.

Marti, temperaturile mai pierd din avant. Ploua in toata tara si mercurul urca doar in Lunca Dunarii pana la 25 de grade.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#meteo vremea 18 septembrie, #meteo prognoza duminica, #meteo vremea Bucuresti , #meteo