Meteo: Una calda, una uda

Joi, 12 Iunie 2014, ora 09:09
2350 citiri
Meteo: Una calda, una uda

Temperaturile din termometre mai scad cu cateva grade, insa vremea ramane in continuare mai calda decat ar fi normal in aceasta perioada a anului.

Joi, in tara, maximele se vor situa intre 25 si 33 de grade, iar minimele vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade Celsius.

In sudul tarii si la munte, norii se vor aduna temporar pe cer, iar pe arii mai restranse vor fi averse, descarcari electrice si scurte intensificari ale vantului.

Joi, in Bucuresti, temperatura maxima va atinge 30 - 31 de grade, in vreme ce valoarea termica minima va fi cuprinsa intre 15 si 17 grade. Trecator vor fi sanse de averse cu tunete si fulgere, cand vantul ar putea bate cu unele intensificari scurte.

Joi, pe litoral, cerul va fi variabil si mai mult insorit. In termometre se va inregistra o maxima de circa 24 de grade Celsius.

Vineri, in tara, temperaturile revin la valori normale pentru aceasta decada a lunii iunie, astfel ca maximele se vor situa intre 22 de grade in nordul Moldovei si 33 de grade in sudul Olteniei. Minimele termice vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade.

In jumatatea de sud a tarii si in zona de munte se instaleaza instabilitatea termica. Aici vor fi innorari, averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului.

In celelalte regiuni, cerul va fi doar temporar innorat, iar local in Transilvania si Moldova precum si izolat in restul teritoriului vor fi fenomene de instabilitate atmosferica si conditii de grindina.

Vineri, in Bucuresti, maximele termice se vor situa intre 28 si 29 de grade Celsius, iar minimele intre 15 si 17 grade. Instabilitatea atmosferica va fi accentuata mai ales dupa-amiaza si noaptea. Cerul va fi noros, vor fi averse cu tunete, fulgere si scurte intensificari de vant.

Vineri, pe litoral, cerul va fi variabil si mai mult senin, iar vantul va bate cu o viteza de 2 metri pe secunda. Maxima zilei va atinge 31 de grade Celsius la malul marii.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#meteo 12 13 iunie, #meteo joi vineri, #vremea Romania luna iunie, #prognoza meteo luna iunie , #meteo