Meteo: Vara in toata regula - Cum va fi vremea la mare

Duminica, 13 Iulie 2014, ora 11:31
2975 citiri
Meteo: Vara in toata regula - Cum va fi vremea la mare

Romanii vor avea parte de trei zile calduroase de vara, in care se pot bucura linistiti de concediul la mare.

Duminica: Vremea va fi in general frumoasa, iar temperaturile maxime se vor situa in intervalul 29-32 de grade Celsius.

Soarele nu va fi deranjat decat de cativa nori inofensivi in Banat, Oltenia, Muntenia si Dobrogea. Insa in celelalte regiuni exista sanse mari sa ploua spre seara, iar aversele ar putea fi insotite de descarcari electrice pe arii restranse.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si calduroasa, mercurul din termometre va urca pana la 30 de grade dupa-amiaza. Seara, temperaturile vor ajunge in intervalul 16-17 grade.

Cei care se afla in concediu la mare pot sta linistiti, avand in vedere ca cerul va fi senin, iar soarele arzator va asigura temperaturi de 30 de grade Celsius.

Luni: In prima zi a saptamanii viitoare, vremea va fi in general frumoasa. Dimineata, cerul va fi senin in aproape toata tara. Dupa-amiaza, insa, norii se vor aduna si exista sanse sa ploua in majoritatea regiunilor, in afara de Dobrogea si Banat.

Temporar, in zonele montane si de deal, dar si in sudul si nord-vestul tarii, aversele vor fi insotite pe alocuri de descarcari electrice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 de grade si 32 de grade Celsius.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si calda, cu 29-30 de grade la amiaza.

Turistii pot rasufla linistiti. La mare, luni, vremea va fi excelenta pentru plaja. Cerul nu va fi acoperit de nori, iar mercurul din termometre va ajunge la 30 de grade.

Totusi, marti, vestile nu sunt la fel de bune. Ploile vor cuceri intreaga tara, iar pe alocuri vor fi insotite de descarcari electrice. Exista, insa, si o parte buna: temperaturile maxime se vor mentine la 32 de grade la mare, in zonele de campie si de deal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
#prognoza meteo, #meteo duminica, #meteo luni, #vremea mare, #prognoza meteo mare , #meteo