Meteo: Vine vara, dar tine doar doua zile

Vineri, 13 Mai 2011, ora 10:46
4485 citiri
Meteo: Vine vara, dar tine doar doua zile
Foto: Ecohabit

In acest sfarsit de saptamana vremea va fi frumoasa si calda in cea mai mare parte a tarii. Maximele vor creste treptat, zi dupa zi, astfel incat duminica, dar si luni, vom avea parte de amieze precum cele de vara.

Ziua de vineri va fi in general frumoasa, doar in nord, centru si est vor exista conditii de averse insotite de descarcari electrice si de intensificari ale vantului.

Maximele se vor incadra in limitele normale pentru mijlocul lunii mai, fiind cuprinse intre 18 si 26 de grade Celsius.

La Arad si Timisoara vor fi 24 de grade, la Satu Mare 22 de grade, la Cluj Napoca 22 de grade, la Craiova 25 de grade, la Brasov 21 de grade, la Giurgiu 25 de grade, la Constanta 20 de grade, la Galati 23 de grade, la Iasi 23 de grade, iar la Suceava 21 de grade Celsius.

In Capitala vremea va fi frumoasa si calda, dar vor exista conditii de ploi razlete. Temperaturile vor urca pana 25 de grade vineri, 24 de grade sambata si 26 de grade duminica. Meteorologii ne avertizeaza ca luni va fi si mai cald, asa ca aveti grija cu ce va imbracati.

La munte, vremea va fi usor instabila, dar turistii se vor bucura de un weekend pe cinste, cu temperaturi maxime situate in jurul valorii de 14 grade Celsius. Atentie! La Sinaia vor fi conditii de ploaie.

Sambata, vremea va fi frumoasa si calda intreaga tara, precipitatiile retragandu-se spre est. Duminica, maximele vor urca si pana la 28 de grade Celsius in zona de vest a tarii, iar ziua de luni va fi cel putin la fel de calda, cu cateva grade peste media specifica acestei perioade.

Din pacate, meteorologii anunta ca de marti scad din nou temperaturile.

Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Meteorologii anunţă ploi în sudul, centrul şi estul ţării, până vineri dimineaţă la ora 06.00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitaţii sub formă...
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
#prognoza meteo, #vremea weekend, #vremea mai , #meteo