Meteo: Vreme aspra, bruma groasa

Luni, 17 Octombrie 2011, ora 11:20
2445 citiri
Meteo: Vreme aspra, bruma groasa

Vremea se mentine deosebit de rece in primele zile ale acestei saptamani. Maximele raman cu cateva grade sub media climatologica specifica pentru mijlocul lui octombrie, iar precipitatiile si vantul vor inteti senzatia de frig.

In cursul noptii si dimineata va cadea bruma in mai toate zonele tarii si va fi deosebit de rece. Maxima zilei de luni nu va depasi 13 grade Celsius si va fi inregistrata in sud-estul tarii. In rest, mercurul termometrelor nu va depasi 10-11 grade Celsius, chiar daca in multe zone ale tarii nu va mai ploua, iar soarele isi va face aparitia la amiaza.

La Arad vor fi 12 grade, la Timisoara 11 grade, la Satu Mare 9 grade, la Cluj Napoca 8 grade, la Craiov 11 grade, la Brasov 7 grade, la Giurgiu 11 grade, la Constanta 11 grade, la Galati 10 grade, la Iasi 9 grade, iar la Suceava 6 grade Celsius.

In Capitala, de la cele 2-3 grade dimineata, mercurul termometrelor va urca la amiaza pana la 10 grade Celsius. Va fi deosebit de rece dimineata si noaptea, iar trecator vor fi conditii de ploaie slaba.

Meteorologii spun ca vremea se va incalzi treptat incepand de joi, cu 2-3 grade zilnic, in weekendul viitor existand sanse bune ca maximele sa se incadreze in valorile normale pentru aceasta perioada a anului.

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
#prognoza meteo, #vremea octombrie , #meteo