Meteo: Vreme calda, dar mohorata - ce ne rezerva weekendul

Vineri, 03 Ianuarie 2014, ora 09:35
1458 citiri
Meteo: Vreme calda, dar mohorata - ce ne rezerva weekendul

Vremea ramane si vineri mai calda decat ar fi normal in aceasta perioada a anului. Temperaturi ridicate se vor inregistra indeosebi in regiunile vestice, la deal si la munte, unde mercurul urca si pana la 12 grade Celsius.

In sudul extrem si in sud-est, meteorologii anunta cateva innorari temporare, iar in regiunile nord-vestice local va ploua slab. In nordul Carpatilor Orientali, la altitudini de peste 1800 m, vor fi precipitatii mixte.

In Bucuresti, ziua debuteaza cu ceata si temperaturi de 0 grade Celsius. Spre amiaza, insa, soarele ridica mercurul in termometre pana la 4-5 grade cu plus.

Cel mai cald se anunta dincolo de Carpati, in special la deal si la munte. La amiaza sunt prognozate 11-12 grade in Banat la Resita si Timisoara, 7 la Oradea, 6 la Baia Mare si Cluj, 8 la Sibiu si 0 la Miercurea Ciuc.

Tot cald e si in sud, desi maximele nu sunt atat de generoase: 6-7 grade la Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Targoviste si mai mici la ses, unde va fi ceata iar norii sunt mai persistenti: 4 grade la Alexandria, Calarasi si Buzau si 3 la Giurgiu.

In Dobrogea va fi vreme inchisa, dar maximele ating 7 grade la Tulcea si 8 la Constanta.

In Moldova vor fi in jur de 5 la Suceava, Botosani si Iasi, 4 la Vaslui si 3 la Bacau si Focsani.

Tabloul meteo este similar si sambata, cand maximele vor fi cuprinse intre 1 grad la Miercurea Ciuc si 11 grade la Timisoara, mai ridicate in Dealurile de Vest.

La Bucuresti se anunta vreme inchisa, cu burnita si minus un grad Celsius dimineata. Spre pranz, se anunta maxime de pana la 5 grade.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#meteo vremea 3 ianuarie, #meteo ianuarie vremea Bucuresti , #meteo