Meteo: Vreme capricioasa in a doua zi de Paste, dar se incalzeste usor

Luni, 16 Aprilie 2012, ora 10:37
2093 citiri
Meteo: Vreme capricioasa in a doua zi de Paste, dar se incalzeste usor
Foto: fabiovisentin.com

A doua zi de Paste vine cu vreme capricioasa, in multe regiuni alte tarii fiind asteptate innorari si ploi. Vestea buna este, insa, ca temperaturile cresc usor fata de duminica.

Vremea va fi instabila in aproape toata tara, unde pe arii extinse cerul va prezenta innorari si va ploua. Nu vor lipsi descarcarile electrice si intensificari ale vantului. Vremea rea va fi resimtita in general in jumatatea nordica a tarii, pe timpul zilei, in timp ce, noaptea, sud-vestul tarii va avea parte de vreme instabila.

Temeperaturile maxime se vor situa intre 13 grade, in nordul Dobrogei, si 23 de grade, in lunca Dunarii.

In Bucuresti, cerul va fi variabil si este posibil ca, trecator, sa ploua slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, in timp ce minima va fi de 8-9 grade. Pe timpul nopii, insa, se pot aduna norii aducatori de ploaie.

In sudul tarii, temperaturile vor avea valori maxime de 17 grade, la Ramnicu Valcea si Targu Jiu, 18 grade, la Ploiesti si Drobeta Turnu Severin, 19 grade la Pitesti, Craiova, Giurgiu si Alexandria si 21 de grade la Calarasi.

In estul tarii, unde vremea va fi predominant instabila, se vor inregistra 17 grade la Suceava, 18 grade la Bacau, Botosani, Buzau, Iasi si Vaslui, in timp ce 19 grade vor fi la Braila, Focsani si Galati.

In centrul si nordul tarii, temperaturile vor urca pana la 14 grade, la Miercurea Ciuc si Sfantu Gheorghe, 15 grade, la Brasov, Baia Mare si Bistrita, 16 grade, la Cluj-Napoca, Sibiu si Targu Mures, si 18 grade, la Alba Iulia si Satu Mare.

In vest, se vor inregistra 16 grade, la Oradea, si 17 grade, la Timisoara, Arad si Resita, in timp ce in Dobrogea temperaturile vor fi cuprinse intre 15 grade, la Constanta, si 19 grade, la Tulcea.

La ora 10:00, temperaturile erau cuprinse intre 8 grade, la Campulung Muscel si 17 grade, la Giurgiu si Zimnicea.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#vremea meteo Bucuresti, #meteo a doua zi Paste, #vremea a doua zi Paste, #meteo 16 aprilie , #meteo