Meteo: Vreme capricioasa - ploi si soare scump la vedere

Joi, 14 Februarie 2013, ora 09:53
2758 citiri
Meteo: Vreme capricioasa - ploi si soare scump la vedere
Foto: Arhiva

Vremea se mentine mohorata, joi, in aproape toata tara. Norii acopera cerul si poate prin nord-vest sa se mai strecoare si cateva raze de soare, iar ploile acopera tot sud-vestul si sudul teritoriului.

Maximele anunate de meteorologi pentru joi se vor incadra intre 2 grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 9 grade in Campia de Vest.

In Bucuresti, vremea se anunta destul de capricioasa. Ziua incepe cu ploi si soarele va fi scump la vedere. Termometrele nu reusesc sa adune mai mult de 5-6 grade Celsius.

In Maramures, se anunta o zi calda, desi mohorata. Cerul va fi temporar noros. Pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe predominant sub forma de ploaie, insa termometrele nu vor arata mai mult de un grad. Peisajul meteo este similar si in Crisana, insa temperaturile sunt putin mai generoase, ajungand pana la 3 grade Celsius.

Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei in Transilvania. Cerul va fi temporar noros. Local se vor semnala precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie. Maximele ajung pana la 8 grade Celsius, mai ridicate in nordul regiunii.

Si in Oltenia se anunta o zi inchisa. Pe arii extinse vor fi precipitatii predominant sub forma de ploaie. Vantul sufla moderat si, la amiaza, termometrele vor arata pana la 4 grade.

In Muntenia vor fi pana la 8 grade Celsius, desi vremea va fi predominant inchisa. Ceva mai cald va fi in Dobrogea, cu maxima de pana la 9 grade Celsius, desi in aceasta zona vantul va fi ceva mai agitat.

Vremea va fi usor mai calda decat normalul termic al perioadei in Moldova. Precipitatiile vor fi insa mixte si vor fi conditii de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 7 grade, iar cele minime, intre -5 si 0 grade.

Vineri, vantul va continua sa prezinte intensificari in Dobrogea, sudul Moldovei si in Baragan, dar precipitatiile se restrang. Maximele vor fi cuprinse intre 1 si 8 grade, de altfel normale pentru aceasta data din calendar.

In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros si nu mai sunt conditii de ploaie, iar vantul se linisteste. Temperatura maxima va fi de 6 grade.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#meteo vremea 14 februarie, #meteo vremea Bucuresti joi, #prognoza meteo vremea , #meteo