Meteo: Vreme inchisa, vant in rafale

Luni, 10 Martie 2014, ora 09:56
2052 citiri
Meteo: Vreme inchisa, vant in rafale

Inceputul saptamanii nu aduce mari schimbari din punct de vedere meteo. Cerul ramane acoperit, iar precipitatiile vor fi slabe, sub forma de ploaie.

In schimb, vantul va prezenta intensificari, iar in Baragan, Dobrogea si sudul Moldovei va bate in rafale puternice.

De altfel, luni dimineata, meteorologii au emis cod galben de vant puternic pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila si Prahova.

Codul este valabil pana la ora 12:30, iar vantul va cunoaste intensificari temporare de pana la 50-60km/h, la munte chiar pana la 80 km/h.

Maximele vor atinge chiar si 14 grade Celsius. La Arad vor fi 12 grade, la Timisoara 11 grade, la Satu Mare 14 grade, la Cluj Napoca 11 grade, la Craiova 7 grade, la Brasov 7 grade, la Giurgiu 5 grade, la Constanta 7 grade, la Iasi 11 grade, iar la Suceava 10 grade Celsius.

In Capitala, ziua de luni incepe cu cer innorat si rafale punternice de vant. In cursul zilei, trecator, va ploua slab, iar maxima la amiaza nu depaseste 9 grade Celsius.

Meteorologii ne dau vesti bune. In aceasta saptamana vremea va fi mai frumoasa decat in cea precedenta. Soarele isi va face aparitia, iar maximele vor urca usor in apropierea weekendului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
#prognoza meteo, #vremea martie , #meteo