Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Meteo: Vreme mohorata, cu frig, vant si ploi

Luni, 14 Martie 2016, ora 10:05
2653 citiri
Meteo: Vreme mohorata, cu frig, vant si ploi
Foto: Arhiva Ziare.com

Saptamana incepe cu vreme rece, ploi si vant puternic. Meteorologii anunta ploi in sudul tarii, iar in Moldova vor fi precipitatii mixte. La munte, apare in tabloul meteo si ninsoarea.

Pana luni, la ora 14:00, este in vigoare un cod galben de vant puternic. Meteorologii anunta ca vantul va avea intensificari in sudul si in estul tarii, dar indeosebi in Muntenia (inclusiv in zona municipiului Bucuresti), in sudul Moldovei si in Dobrogea, unde rafalele vor depasi 55 - 65 km/h.

Vantul se va intensifica si la munte, in special in zona Carpatilor Orientali, iar la peste 1.500 metri altitudine vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare.

Afectate de codul de vijelie sunt: Bucuresti, Calarasi, Galati, Prahova, Vrancea, Braila, Constanta, Giurgiu, Tulcea, Buzau, Dambovita, Ialomita si Teleorman.

Maximele prognozate luni sunt modeste: termometrele indica intre 3 si 4 grade in Moldova si Transilvania si cel mult 13 grade in Dealurile de Vest.

E vreme mohorata si in Capitala. Temperaturile nu trec de 9-10 grade, mai scazute decat ar fi normal la mijlocul lunii martie, iar vantul e destul de agitat. Nu va lasati umbrelele acasa, pentru ca meteorologii nu exclud ploile, mai ales in a doua parte a zilei.

Mare si Cluj-Napoca, 7 la Brasov, 6 la Constanta si Galati, in timp ce minimele se inregistreaza in Moldova: 4 grade la Iasi si 3 la Suceava.

Ziua de marti va aduce ploaie in mai toata tara, temperaturile scazand din nou cu un grad sau doua. Astfel, la Bucuresti sunt anuntate 7 grade Celsius, cerul fiind intreaga zi acoperit cu nori. Cel mai cald va fi la Craiova, 8 grade Celsius, la fel ca la Timisoara, unde insa va ploua.

Vor fi 6 grade Celsius vor fi la Constanta si Iasi, 5 la Brasov si Galati, si 4 la Brasov si Baia Mare, unde va ploua.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#vremea meteo prognoza luni, #meteo vremea luni, #14 martie prognoza meteo , #meteo
Comentarii