Meteo: Vreme mohorata, dar temperaturi de primavara

Luni, 25 Februarie 2013, ora 09:15
2590 citiri
Meteo: Vreme mohorata, dar temperaturi de primavara

Saptamana debuteaza cu vreme predominant inchisa, ploi si vant care, mai ales la munte, trece de moderat.

In Moldova, precipitatiile se transforma in lapovita si maximele nu depasesc 4 grade Celsius. In vest, insa, valorile termice se mentin peste normele climatologice pentru aceasta data din calendar - 14, poate chiar 15 grade Celsius.

In Bucuresti, vremea va fi inchisa si temporar va ploua. Vantul va sufla in general moderat, iar mercurul va urca in termometre pana la 9-10 grade Celsius.

In Maramures se anunta cald pentru aceasta perioada. Cerul va fi temporar noros si izolat va ploua, indeosebi in cursul zilei. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 14 grade, iar cele minime intre 1 si 4 grade.

Tabloul meteo se mentine si in Crisana, unde ziua de luni se anunta mohorata, dar calda. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 15 grade, iar cele minime intre 3 si 6 grade.

Cald pentru aceasta data din calendar se anunta si in Transilvania. In sudul regiunii, mercurul urca in termometre pana la 13 grade Celsius, in vreme ce maximele din nord vor ajunge pana la 14-15 grade Celsius.

Vremea se mentine inchisa si in Oltenia. Pe arii extinse, mai ales in a doua jumatate a zilei, va ploua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 11 grade, iar cele minime intre 2 si 7 grade si, local, vantul va prezenta intensificari.

Regimul trmic se mentine si in Muntenia - vreme inchisa, ploi si vant moderat, cu intensificari izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 11 grade, iar cele minime se vor situa intre 1 si 5 grade.

Vremea va fi inchisa si calda pentru aceasta perioada si in Doborgea. Cerul va fi acoperit si pe arii relativ extinse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 8 grade, iar cele minime intre 1 si 5 grade.

In Moldova, precipitatiile se pot transforma in lapovita. Pe spatii restranse se va semnala ceata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 6 grade, iar cele minime intre -1 si 3 grade.

Vremea se va mentine predominant inchisa si marti. Va ploua in sud-vestul, sudul si estul tarii si local in rest.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#meteo vremea 25 februarie, #meteo vremea prognoza luni, #meteo vremea Bucuresti luni , #meteo
Comentarii