Meteo: Vreme numai buna de plaja, ploi de vara seara

Vineri, 08 August 2014, ora 09:35
1311 citiri
Meteo: Vreme numai buna de plaja, ploi de vara seara
Foto: Arhiva

Meteorologii anunta temperaturi demne de o vara adevarata in cele mai multe dintre regiunile tarii pentru urmatoareale doua zile, cand sunt asteptate insa si ploi, mai ales in vest, nord si centru.

Vineri, vom avea parte de ploi mai ales in centrul, vestul si nordul tarii, precum si in zonele de deal si de munte. In restul tarii va ploua doar izolat, cerul fiind variabil. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 34 de grade.

Bucurestenii se topesc la 33 de grade, insa spre seara sunt posibile averse insotite de tunete si fulgere.

La Brasov vor fi 28 de grade, la Constanta 31 de grade, la Galati 33 de grade, la Suceava 28 de grade, la Baia Mare 26 de grade, la Cluj-Napoca 27 de grade, la Craiova 31 de grade, la Iasi 33 de grade, iar la Timisoara 26 de grade.

Meteo: Vara e nehotarata, cand canicula, cand racoare - vremea pe 2 saptamani

Sambata, in nord-estul tarii, spre dupa-amiaza, vor fi averse insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului. Ploi de scurta durata sunt posibile si in alte zone ale tarii, insa vremea se mentine calduroasa. Maximele se situeaza intre 24 de grade in Dealurile de Vest si 34 de grade in regiunile sud-estice.

Vreme frumoasa si in Capitala, unde maxima zilei va atinge 32-33 de grade. Spre seara sunt asteptati cativa stropi de ploaie.

La Brasov vor fi 28 de grade, la Constanta 31 de grade, la Galati 33 de grade, la Suceava 26 de grade, la Baia Mare 29 de grade, la Cluj-Napoca 27 de grade, la Craiova 30 de grade, la Iasi 32 de grade, iar la Timisoara 30 de grade.

D.T.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#vremea weekend, #meteo weekend, #vremea vineri, #vremea sambata, #vremea duminica , #meteo