Meteo: Vreme primavaratica cu pana la 15 grade

Marti, 22 Decembrie 2015, ora 07:57
2098 citiri
Meteo: Vreme primavaratica cu pana la 15 grade
Foto: Ziare.com

Vremea va fi foarte calda pentru aceasta perioada, in unele zone inregistrandu-se chiar si 15 grade.

In Capitala va fi senin si destul de cald. Meteorologii anunta 11 grade dupa-amiaza si 1 grad noaptea.

La munte va fi partial innorat. Se anunta 7 grade la Brasov, 6 la Bran, 6 la Paraul Rece, 7 la Poiana Brasov, 6 la Predeal si 7 la Busteni.

Cum va fi vremea de Craciun - prognoza meteo pe doua saptamani

In vestul tarii va fi ceata dimineata, iar la amiaza se vor inregistra 7 grade la Satu Mare, 7 la Cluj Napoca, 7 la Oradea, 8 la Arad, 8 la Petrosani, 8 la Timisoara, 9 la Caransebes si 8 la Alba Iulia.

Vreme deosebit de calda pentru aceasta perioada se va inregistra in estul tarii tarii. Vor fi 12 grade la Botosani, 11 la Piatra Neamt, 11 la Vaslui, 11 la Iasi, 12 la Bacau, 11 la Vaslui, 9 la Focsani si 9 la Galati.

In restul tarii mercurul din termometre va ajunge la 12 grade la Buzau, 9 la Braila, 11 la Tulcea, 9 la Constanta, 10 la Slobozia, 11 la Giurgiu, 14 la Targoviste, 13 la Ploiesti, 15 la Pitesti, 13 la Ramnicu Valcea, 14 la Targu Jiu, 13 la Drobeta Turnu Severin, 13 la Craiova, 8 la Slatina si 9 la Sibiu.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata, mai multe atentionari de tip cod galben de ceata valabile pentru mai multe judete. Pana la ora 09:00 se afla in vigoare o atentionare valabila pentru Galati, Iasi, Vaslui si Vrancea.

Pana la ora 10:00 va fi in vigoare o atentionare valabila pentru Arad si Bihor, zona mun. Timisoara, Arad respectiv Oradea precum si drumurile europene si nationale aferente.

Atentie, soferi! Cod galben de ceata in 11 judete

La ora 11:00 expira o avertizare valabila pentru zonele joase din judetul Sibiu, inclusiv drumurile nationale, europene si autostrada; zonele joase din judetul Harghita, inclusiv drumurile nationale si europene; zonele joase din judetul Brasov, inclusiv drumurile nationale si europene; - local judetul Covasna, inclusiv drumurile nationale si europene.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#meteo 22 decembrie, #prognoza meteo 22 decembrie, #vreme 22 decembrie, #prognoza vreme decembrie , #meteo