Meteo: Vreme racoroasa si sanse de ploaie

Duminica, 26 Iunie 2011, ora 09:42
2878 citiri
Meteo: Vreme racoroasa si sanse de ploaie
Foto: meteoromania.ro

Temperaturile nu vor depasi duminica 28 de grade Celsius, fiind cel mai ridicate in Oltenia si Muntenia. Cei care au ales sa-si petreaca acest sfarsit de saptamana la mare nu se vor bucura de temperaturi mai mari de 23 de grade Celsius, pe litoral cerul fiind temporar noros si existand riscul sa ploua local in averse.

In toate regiunile tarii vremea va fi racoroasa duminica, asteptandu-se ploi si descarcari electrice, conform Administratiei Nationale de Meteorologie.

In Muntenia, maximele nu vor depasi 28 de grade Celsius, la fel ca si in Oltenia.

In Dobrogea, temperaturile maxime nu vor fi mai mari de 23 de grade Celsius, la fel ca si in Transilvania.

In Crisana maxima va fi de 24 de grade Celsius, la fel ca si in Moldova, unde se asteapta descarcari electrice si ploi izolate, in averse.

In Banat temperaturile vor ajunge pana la 25 de grade Celsius, insa in Maramures va fi mai frig, nedepasindu-se 21 de grade Celsius.

La ora 8:00, la Brasov se inregistrau 10 grade Celsius, la Gura Portitei 16 grade, la fel ca si la Buzau. La Targoviste se inregistrau 12 grade Celsius, iar la Suceava 12 grade. La Deva erau deja 13 grade Celsius, iar la Satu Mare 11 grade, la fel ca si la Miercurea Ciuc.

Vremea nu se va schimba in urmatoarele doua zile, luni maximele nedepasind 28 de grade Celsius, iar marti 27 de grade Celsius, existand din nou sanse de ploaie.

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Cum va fi vremea în vacanţa de 1 Mai şi de Paşte. Zonele în care meteorologii anunță temperaturi mai ridicate decât cele normale
Cum va fi vremea în vacanţa de 1 Mai şi de Paşte. Zonele în care meteorologii anunță temperaturi mai ridicate decât cele normale
Temperaturile medii în vacanţa de 1 Mai şi de Paşte vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele nord-vestice. Cantităţile de...
#vremea, #meteo, #temperaturi duminica, #Administratia Nationala Meteorologie prognoza , #meteo