Meteo: Vreme rece, chiar si ninsoare

Luni, 03 Octombrie 2016, ora 09:16
3402 citiri
Meteo: Vreme rece, chiar si ninsoare
Foto: Arhiva Ziare.com

Vremea va fi racoroasa in aproape toata tara la inceput de saptamana, iar ploile vor cuprinde majoritatea zonelor.

Luni, in regiunile nord-vestice si la munte, cerul va fi acoperit de nori si va ploua pe arii extinse. Aversele vor fi insotite de descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 20-25 l/mp.

In restul tarii, desi nu va ploua, vremea va fi in continua racire, insa normala pentru inceput de octombrie. Astfel, maximele vor fi cuprinse intre 15 si 25 de grade, cele mai ridicate valori termice fiind in sud-est, iar minimele se vor situa intre 7 si 17 grade.

In Bucuresti, daca dimineata este ceata, in restul zilei vor fi innorari temporare, cu sanse sa cada cativa stropi de ploaie. Mercurul din termometre va indica o maxima de 22-23 de grade, mai cald decat ar fi normal la aceasta data, in timp ce noaptea temperaturile coboara pana la 12-13 grade.

Se vor inregistra maxime de 16 grade la Cluj-Napoca, 19 grade la Brasov, 21 de grade la Timisoara si Oradea, 22 de grade la Iasi, Bacau si Constanta si 23 de grade la Craiova.

Marti, vremea va continua sa se raceasca in aproape toata tara, mai ales in zonele de vest, nord-vest si centru, dar si la munte, unde temperaturile vor fi ceva mai scazute decat in mod obisnuit.

Norii vor acoperi cerul si va ploua pe arii extinse in majoritatea regiunilor. In zonele montane vor fi precipitatii mixte in timpul zilei, insa noaptea, in special in masivele inalte, va ninge.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade, usor mai ridicate in sud-est si in sudul extrem, iar minimele se vor incadra intre 3 si 13 grade.

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#meteo luni, #meteo marti, #vremea luni, #vremea marti , #meteo