Meteo: Vreme trista si mohorata, dar calda

Vineri, 22 Noiembrie 2013, ora 09:32
1862 citiri
Meteo: Vreme trista si mohorata, dar calda
Foto: laughingsquid.com

Ceata continua sa ne dea batai de cap si, colac peste pupaza, incepe sa si burniteze.

Vineri, chiar daca temperaturile vor fi mai mult decat suportabile, norii gri nu vor parasi cerul, iar picaturi mici de ploaie vor cadea, cu intermitente, pe tot parcursul zilei.

In Capitala, ceata de pe timpul noptii persista si la primele ore ale zilei, apoi va ploua trecator - asadar vremea va fi in general inchisa, dar cu temperaturi placute: 5...7 grade dimineata si 12...14 grade la amiaza.

La munte vremea se mentine mai calda decat ar fi normal la sfarsit de noiembrie. Astfel, la amiaza termometrele vor indica 6 grade la Semenic, 10 grade la Predeal si la Paltinis, 8 la Sinaia si numai 5 grade sus pe Ceahlau. In Carpatii Meridionali si Orientali, norii se inmultesc si mai ales spre seara si noaptea se vor semnala ploi.

Vremea va fi inchisa in Moldova. Ceata este prezenta acum, dimineata, apoi ploile se extind incepand cu partea sudica a regiunii. Vantul se simte, dar nu mai mult de moderat. Temperaturile sunt peste medie si in aceasta parte a tarii: 15 grade in Galati si 11 grade la Suceava.

Sambata, din nou vremea calda, cu maxime de peste 10 grade in toata tara - pana la 17 in partea de vest, la Timisoara. Norii de nivel jos vor domina aspectul acestei zile in regiunile sudice si estice, unde local vor fi ploi slabe sau burnite.

In celelalte zone cerul va avea innorari temporare, deci se mai arata si soarele si abia spre seara sunt asteptate ploi. Vantul va avea unele intensificari la munte si in sudul Banatului. Izolat, in zonele joase va mai fi ceata.

In Bucuresti, sambata va fi o zi de toamna mohorata, dar calda. Cerul va fi innorat si vor fi conditii de ploaie slaba sau burnita. Temperatura maxima va fi de 13...14 grade.

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
#meteo 22 noiembrie, #iarna noiembrie 2013, #prognoza meteo , #meteo