Meteo: Vremea se dezmorteste, ninsorile se raresc

Luni, 11 Februarie 2013, ora 09:51
3406 citiri
Meteo: Vremea se dezmorteste, ninsorile se raresc

Vremea se mai imblanzeste la inceputul acestei saptamani. Ziua de luni debuteaza cu ceata si sunt conditii de precipitatii mixte slabe si pe arii restranse in Dobrogea, Muntenia si in sudul Moldovei, unde poate sa apara si polei, iar in nord din loc in loc va ninge pana mai spre seara.

Maximele prognozate de meteorologi sunt apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. Termometrele vor indica, luni, intre minus 3 grade si cel mult 8 grade cu plus.

Saptamana incepe cu vreme insorita si in Capitala, iar temperaturile se vor incadra in media climatologica anuala pentru aceasta perioada. Cerul e innorat in prima parte a zilei, dar spre pranz, norii dispar de pe cer, facand loc soarelui, care va ridica mercurul in termometre pana la 6-7 grade Celsius.

In regiunile din vestul Carpatilor se anunta o zi frumoasa, cu putin soare, insa destul de rece. Cateva ninsori razlete sunt posibile doar prin estul Transilvaniei, iar vantul nu va crea probleme. Termometrele vor indica minus 3 grade la Miercurea Ciuc, minus 2 - minus 1 la Cluj Napoca, Satu Mare, Oradea si Arad, in jur de 0 la Timisoara si 2 grade cu plus in Brasov.

In Oltenia va fi mai mult soare, precicipitatiile nu fac parte din tabloul meteo, in timp ce in Muntenia norii vor fi mai consistenti, iar in prima parte a zilei mai sunt posibile precipitatii mixte, in special in estul regiunii. Meteorologii prognozeaza pentru luni in jur de 7 grade atat in Oltenia, cat si in Muntenia.

In Moldova sunt precipitatii mixte asociate cu polei in sudul regiunii si ninsori in centru si in nord. Se vor inregistra 1-2 grade la Suceava, Botosani si Iasi si 5-6 grade la Focsani si Galati.

Marti asteptam o zi innorata in sud-vestul tarii, unde izolat cad si precipitatii slabe, mai ales ploi. In restul regiunilor, insa, ziua va fi destul de insorita. Maximele se vor incadra intre minus 3 grade si 9 grade.

In Bucuresti, ziua incepe cu ceata apoi, insa, va fi o zi placuta, cu mai mult soare decat nori si cu vant ce sufla slab. La pranz, termometrele vor indica 5-6 grade.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#meteo vremea luni, #prognoza meteo vremea Bucuresti, #meteo vremea 11 februarie , #meteo