Meteo: Vremea se incalzeste putin

Vineri, 23 Octombrie 2015, ora 09:22
2188 citiri
Meteo: Vremea se incalzeste putin
Foto: Ziare.com

Ultima zi lucratoare a saptamanii vine cu vreme mai frumoasa.

Dimineata va fi innorat in Capitala, dar la amiaza va iesi soarele. Se vor inregistra 14 grade in timpul zilei si 5 noaptea.

Vremea se anunta frumoasa si la munte. Mercurul din termometre va ajunge la 11 grade la Brasov, 10 la Moeciu, 8 la Bran, Poiana Brasov si la Predeal si 11 in Busteni.

Cerul va fi partial innorat in vestul tarii dimineata, dar la amiaza o sa fie soare. Se vor inregistra 13 grade la Satu Mare, 12 la Baia Mare si Zalau, 13 la Cluj Napoca, 12 la Alba Iulia, 13 la Oradea, 14 la Arad si Timisoara si 12 la Petrosani.

Se face frig si vin ploile. Vom avea si temperaturi cu minus - vremea pe doua saptamani

Se va incalzi si in estul tarii, meteorologii anuntand 14 grade la Botosani, 12 la Suceava si Piatra Neamt, 13 la Iasi, 15 la Bacau, 16 la Focsani si 15 la Galati.

In restul tarii se vor mai inregistra 12 grade la Targu Mures si Sibiu, 16 la Ramnicu Valcea, 15 la Targu Jiu, 14 la Drobeta Turnu Severin, 12 la Craiova, 13 la Slobozia, Calarasi si Tulcea, 15 la Braila, 13 la Constanta si 14 la Buzau.

Vineri dimineata, la Miercurea Ciuc, s-au inregistrat 5,1 grade, cea mai scazuta temperatura din tara dintre zonele locuite, transmite Agerpres. De asemenea, la Joseni au fost minus 3,2 grade Celsius, la Toplita s-au inregistrat minus 2,3 grade, iar la Odorheiu Secuiesc mercurul termometrelor a aratat minus un grad.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, o atentionare de tip cod galben de ceata, valabila pentru judetul Cluj, local in zonele joase inclusiv Dej si drumurile nationale si europene si judetul Satu Mare, local in zonele joase inclusiv orasul Satu Mare si drumurile nationale si europene. Aceasta a intrat in vigoare la ora 07:20 si expira la 10:00.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#meteo 23 octombrie, #prognoza meteo 23 octombrie, #vremea 23 octombrie, #vreme 23 octombrie, #prognoza vreme 23 octombrie , #meteo